Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
„Jöhetnek a kövek!” ... akkor én dobok rád egyet!
Hogy lehetsz olyan birka, hogy nem nézted meg a készüléket mikor gariztattad a vevõszolgálati pultnál? Gondolom hangos „BABABA” kiáltások közepette csapkodtad a füled és a plafont bámultad!
Én 3 nap alatt 6 db-ot vettem, mindnél kidobták az 1 éves gar.papírt és felhívták a figyelmemet, hogy ezekre 2 év Tesco-s garancia van, 3 napos azonnali cserével, utána szervizbe megy, úgyhogy addig nyüstöljük, ahogy bírjuk ...
Már 30-ért is kiválló volt, 15-ért meg ahogy itt többen is kifejtették elõttem, best buy!Gondolom neked ez egy kiválló alternatíva lenne: [E-boda 20 000 Ft-ért]
-
RoundRobin
aktív tag
Távol áll tőlem, hogy éppen a tesco-t kivánnám megvédeni, de:
1. Nem vágott át a tesco senkit. Téged meg aztán végképp nem. Te IS annak tudatában vetted meg, hogy fel volt tüntetve, a készüléken a szabad tárkapacitás 2 GB.
2. Nem kamuzták, hogy az android 6 GB-ot foglal, minden gyártó úgy particionál, ahogy az neki jólesik, legfeljebb a nyakán marad a terméke.
3. Az, hogy te egy visszavitt példányt vettél meg, nem a tesco-t minősiti, hanem a tesco egyik alkalmazottját. Na meg az is, hogy elsőre szó nélkül kicserélték a gépet.
4. A két év garancia első körben egy 30 és nem egy 15 ezer forintos gépre járt volna és hogy a tesco mégis bevállalta a 2 évet a félárra zuhantatott termékre is, hát, az az ő dolga. Örülj neki. Jelzem, én akkor is megvettem volna ezt a gépet, ha csak 3 hó garanciát adnak rá. Azt is bemondom, ha ez a gép elájul mondjuk 13 hónap múlva, nekem biztos nem lesz pofám visszavinni, hogy garanciába javitsák meg.
Ki-ki másként éli meg a dolgokat, de mégis azzal kell egyetértenem, aki a másik topikban megejtette, úgy tűnik ebben az országban nincs termék amely elég olcsó lehet ahhoz, hogy jó legyen.
5. A gép és a mellé köritett szolgáltatások az bizony kettő. TV-t sem úgy veszel, hogy hozzá adják a sport1-et meg a Discovery-t. De ha netán egyik vagy másik shit tartalmat közvetit, az nem a TV hibája. Mint a mellékelt ábra is bizonyítja, attól, hogy a voip és a többi lom nem jó, a gép még simán lehet prémium, mert ennyiért az is.
6. Ez a tab - ilyen áron - elfogyott volna átparticionálási lehetőség nélkül is, mivel a vevők legalább 60 %-a azt sem tudja mi az a partició.Miért sírtunk 2 év garért ha particionálunk? Anno még nem tudtuk, hogy majd lehet.
Hát nem lehet.
A gépbe ily módon való beavatkozás garanciavesztéssel jár, mint azt Soma írta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest