- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hát igen. 47 éves vagyok, második diplomámat csinálom, az elsőt 25 éve csináltam. Azóta teljesen más világ lett.
Most már nincs könyv igazán, maximum füzet. Minden PDF, Word és PPT formában érkezik a Moodle felületen ,feltesznek anyagot meg Neptun aztán kész.
Ezzel egyből ott a teljes könyvtár minden tantárgyhoz, füzet ,nem tudom hányféle háttérrel, átalakítja a ronda kézírásomat ha akarom nyomtatottá, ráírok a PDF anyagokra és megmarad rajt, ki is tudom nyomtatni azzal vagy néküle is.
Este lefekszem ágyban nem fáj a szemem ha olvasok rajt vagy tanulok. A toll része zseniális, radírral és a papír hatású kijelzővel. Megyek be a suliba és van nálam egy fekete kis pár dekás pár miliméteres valami és tulajdonképpen minden nálam van .
Már a laptop is nyűgnek tűnik ehhez képest.Két munkatársam is elkezdett ilyet hazsnálni,( egyik egy Lenovo smart papert, monokróm) mert értekezleten látták mire jegyzetelek és hogy azonnal ott vannak a PPT-k kéznél, az Onenote meg szinkronizálja magát az otthoni vagy céges gépünkkel is. Szóval jó dolog, az én életemhez most nagyon passzol.
Persze vannak kompormisszumok, videót kínzás nézni rajt,de azt megoldom a telefonon ha nagyon akarom.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest