Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz myckey #56 üzenetére

Hát igen. 47 éves vagyok, második diplomámat csinálom, az elsőt 25 éve csináltam. Azóta teljesen más világ lett. :DDD
    Most már nincs könyv igazán, maximum füzet. Minden PDF, Word és PPT formában érkezik a Moodle felületen ,feltesznek anyagot meg Neptun aztán kész.
    Ezzel egyből ott a teljes könyvtár minden tantárgyhoz, füzet ,nem tudom hányféle háttérrel, átalakítja a ronda kézírásomat ha akarom nyomtatottá, ráírok a PDF anyagokra és megmarad rajt, ki is tudom nyomtatni azzal vagy néküle is.
    Este lefekszem ágyban nem fáj a szemem ha olvasok rajt vagy tanulok. A toll része zseniális, radírral és a papír hatású kijelzővel. Megyek be a suliba és van nálam egy fekete kis pár dekás pár miliméteres valami és tulajdonképpen minden nálam van :) .
    Már a laptop is nyűgnek tűnik ehhez képest.Két munkatársam is elkezdett ilyet hazsnálni,( egyik egy Lenovo smart papert, monokróm) mert értekezleten látták mire jegyzetelek és hogy azonnal ott vannak a PPT-k kéznél, az Onenote meg szinkronizálja magát az otthoni vagy céges gépünkkel is. Szóval jó dolog, az én életemhez most nagyon passzol.
    Persze vannak kompormisszumok, videót kínzás nézni rajt,de azt megoldom a telefonon ha nagyon akarom.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák