Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
joysefke #143 üzenetére
azt azért nem mondanám ,hogy az AK-47 pontos,majd nézd meg egyszer a Discoveryn volt egy film AK47 vs.M16 volt a címe ,ott összehasonlították mindkét fegyvert.
De aki volt katona,az is tud mesélni ,hogy nem a pontosságáról híres,viszont annál erösebb,dupla téglafalat lebontja,vasúi sint átviszi.
Nálunk hatásbemutatót ezeket mind megmutatták a seregben
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
Avicularia #148 üzenetére
És kit talált el? Mennyi volt a találati arány? Pláne dobtárral...
Ilyen közelharcra jó is, de nem ezt vitattuk. Egyesek szerint ''AK+távcső= sniper'', ami nem igaz...
És AK-stop kezdődik.
[Szerkesztve] -
-
Apophis
őstag
válasz
joysefke #143 üzenetére
- Csomó olyat mondasz, amit én már mondtam( sisak lószar, nyak kitörik)
, ezzel nincs baj
-sokadik szintű páncélt autóknál említettem,
ott így skálázzák a védelmi szintet
-mit nem mondasz! Tényleg nem önvédelmi fegyver?
Te vagy nem, vagy felületesen olvastad végig a topicot,
senki sem mondta, hogy önvédelemre kéne használni
(bár hatékony lenne...), egy Reality TV adás kapcsán került szóba
-ne sértegess, én se tettem
-a mellények ma kevlárból vagy acélból készülnek,
az általad hangoztatott szövet tudtommal kísérlet,
már ha a pókselyem mellényre gondolsz.
Az acélt bármilyen puska, gépfegyver, nagyobb pisztoly átviszi,
a kevlár lényegesen ellenálóbb
-AK-val még a Sakál sem lőne le senkit 200 méterről.
Többet ilyenekre nem válaszolok, nem tudom, mennyire értesz a fegyverekhez, de sztem Realityből és HBO-ból áll a házi ''könyvtárad''
[Szerkesztve] -
maniac
senior tag
Sztem az egyik legjobb onvedelmi fegyver amibe nem kotnek bele az acelbetetes bakancs. Ezzel egy jol celzott rugas- sipcsont teljes erobol, esetleg kenyesebb terulet - es megoldodik minden problema, miutan a kliens osszekuporodva, konnyes szemekkel fexik a foldon. Utana meg parat a fejebe, a biztos hatas eleres erdekeben. Egyebkent az a gaz hogy ha van fegyvered, elveszik es te ellened hasznaljak akkor bukta az egesz. pl kesekkel boxerrel stbvel ez a gaz. Gaz spray meg az ami talan okes, de a legjobb az ha elmesz gyurni. Mondjuk ezt pont en mondom az 52 kilommal
-
joysefke
veterán
Fogd mar vissza a hulyesegeidet bazmeg+
AK: pontos is eros is
AK nem egy egyszeru onvedelmi fegyver, haboruban hasznaljak bazze.
Nem azert nem hasznaljak amcsiban az AK-t a kommandos peddakepeid, mert pontatlan, hanem
mert lelovik a terroristat es ket haztombel es 40 centi betonnal arrebb agyonlonek egy oreg nenit is...
Golyoallo melleny: 1 gramm vas nincs benne. baz ez egy sok rugalmas retegu szovetbol allo valami.
az egyes retegek atszakadnak ahogy athalad rajtuk a golyo, de egyre tobb energiat nyelnek el, mig vegul megall az olomgolyo.
AK 100 meterrol megol ha fejen vagy testen lonek vele, barmilyen melleny lehet rajtad, es barmilyen vodor a fejeden. ha esetleg lepattan a sisakrol a golyo, a golyo lendulete akkor is kitori a nyakadat.
200m+melleny es ha netan el is talanak a fickokat M16 al, tulelik, az tuti. AK nal nem...
Te itt sokadik szintu pancelokat emlegetsz, baz ez nem warcraft...
szal le lehet szalni az M16 rol es az AK rol is, ezek haborura vannak...
onvedelmi szituacioban egy AK vagy egy M16 os nem feltetlenul hasznosabb, mint egy USP
A legnagyobb onvedelmi fegyver amit van ertelme hasznalni az egy 44 es magnum, de azt is azert mert
elrettento a kinezete.
Kerlek benneteket, kanyarodjunk vissza az alabbi fegyverekhez:
GYURAS
KESEK
VIPERA
GAZSPRE
FUTAS
RIASZTOPISZTOLY -
Apophis
őstag
Akkor mondani kéne. A standard töltény ti. az ólom. Az acélmagvas, bevonatos, higanyos töltények extrák, és külön kell őket kezelni. Acélos lövedékkel egy nagyobb pisztoly is átviszi pl. a mellényt.
Jó, hogy nem az urános vagy wolframos töltényt tekintitek alapnak...
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
joysefke #138 üzenetére
Mindketten az AK-47 ről beszélünk?
Ja, hogy acélmagvas, az más. Torz on borz nem ezt írta. Legyünk pontosak, nem kötekszem!
Attól függ, mit értesz pontosság alatt. Ha azt, hogy 20 méterről lelősz egy csirkét, akkor pontos. Nekem a pontos puska 2-300 méterig is pontos. Nem sorozatlövésről beszélek, úgy egyik sem pontos.
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Már mondtam ha sikerül igazán lefujni akkor tuti! Értem én föleg ugy ,hogy van is meg használtam is ezért pont nem bizok benne
!
Egyébkén vagyok én annyira k&cs&g , hogy ha sikerül lefujnom spravel aki rám támad, akkor viperából is kap egyet! Mert alap megérdemli!
Farkas törvény powa és sajna mostanság ez kell ! -
BOOSTER
aktív tag
Szerintem ha valaki nem érzi veszélyben magát fölösleges önvédelmi cuccal felszerelkeznie jobb a futás...
Ha komoly veszélyben érzed magad akkor jöhet a 44-es...(Ha én komoly veszélyben érezném magam akkor mindent megtennék hogy lehessen éles lőfegyverem az a TUTI)..Nem kell használni elégha elővillan a kabát alól és tuti nem kötnek beléd...
De ha nem indokolt (nem fenyegettek meg és még nem támadtak meg) felesleges magadnál tartani késeket viperát lőfegyvert stb... -
Zenty
őstag
Jó összegezve ami kivitelezhető :
-Vipera ( szükséges kis gyakorlás ,aztán csontörönek alkalmazható!Tökéletes elöre megtervezet bosszu-ra vagy középkoru stilusu csata rohamra is ideális, több egyénre is alkalmazható) hátranya nehezen tárolható és átlagosan körülményes elő kotorászni!
-Spray( ez inkáb melék fegyver gyanánt idelis! Könyen tárolható, gyorsan elő vehető( lefujod a csákot és addig elő tudod venni a viperát ha nincs haverja a közelben!
Sokkoló: Ez is ilyen melék fegyver gyanánt ideális de nem legális ,de kivitelezhető beszerzése!
-Vannak még a elméletileg legális kis pisztojok(flober,gáz pisztoj,gáz riasztó stb)
Hatékony nagy csoportok rémsiztésére!
De sok a negativuma azt nem is sorolom!
ennyi!
[Szerkesztve] -
BOOSTER
aktív tag
Az a helyzet hogy a legtöbb önvédelmi eszközt tudni kell használni mert könnyen ellened fordíthatják...Legális lőfegyver elég körülményes és drága (biztonságot nem lehet eléggé megfizetni) ráadásul ahhoz is kell érteni...Habár gyanítom hogy az egyszerű keménylegények ellen nem fajulna használatig a dolog...
Nehéz eldönteni mi a megfelelő... -
Apophis
őstag
Magyarul a lakosság kb 0.1%-a...
Szítom a flamet: én válaszoltam először konstruktívan. Ti meg jöttetek a mindenféle ágyúkkal...
Az AK-t meg akkor se hiszem el, és igen, fejbe lehet valakit lőni puskával 100 méterről, hogy a kevlár nem védi meg. Sniperrel meg 600-ról...
Vissza a topichoz, mindenki!
[Szerkesztve] -
-
Zenty
őstag
''Kizárólag a 175/2003. kormányrendelet alapján meghatározottak vásárolhatják!''
Ezt most kifejtené valaki? -
Zenty
őstag
Vissza térve :
spray bele gondolva téleg inkáb nőknek való ilyen cukros bácsik ellen!
De annak is kell tudni használatát ,mert elég könyen ki lehet védeni a cumot!
Ha nem elég gyorsan vagy közelről fujkálod akkor már bocsánat sz@rt sem tud érni!
Mivel főleg most télen van a pici kabát maga elé rántja vagy a kis pulcsijával kivédi aztán roham és kampec!
Ezért nem értem aki modja ,hogy egyet lefujok vagy leütöm és futt a többi? Nem tudom kinek milyen igazi tapasztalata van ilyen téren ,de ez max nálam az oviba jött be vagy valami eminens,keresztény buthista társaságnál akik meg akarnak lincselni!
A másik valaki mondta etnikum komplexus ( ezen röhögtem)
Általába olyanok mondják akik még a benszülötökel nem volt még dolguk! ( szoval kevesen)
Nekem már kis ovodás korom óta bajom van velük ! Amikor el akarták foglalni a jáccóterünket!!!Első csatát mi nyertük, de jöttek a nagyob benszülöttek és a törzsfönökük is!Hát mit ne mondjak futás volt.
Azért dicsőséges háború volt!És sajna azóta is folyik!
A harmadik :
Ide kukancsatok és utána mondja még valaki mi legális meg mih nem! Én is meglepődtem!
Bővebben: link -
Apophis
őstag
Összegezve: ideggázspray. Elég az 6 ellen is, ha gyorsan használod és meglepetésszerűen. Nem kell a szemükbe fújni, csak kb. az arcuk felé.
Ja, és legális, olcsó, sokáig jó, nem tiltott, kis helyen is elfér(jó Erős Pista helyett...)
[Szerkesztve] -
BOOSTER
aktív tag
Javaslom: térjünk vissza az önvédelmi eszközökre mert már áttértünk a támadófegyverekre....
-
Zenty
őstag
''Nem rossz fegyver az: megbízható, mindent kibír, olcsó, de iszonyú pontatlan''
Honnan veszed ,hogy pontatlan? Mert a csébe stb igy ábrázolják?
Faterom régen, meg több katona haver is ilyet használt! A sín téleg igaz minden téren ( nem hiába hivják páncéltörönek )
Ha megtanulsz vele löni(nagyon pontos tud lenni)! Csak egy hibája van hogy nagyott tud ütni ha nem nagyon fogod le a picit!
Elméletileg van melény ak ellen! Az orosz katonák mutatták be régen egy majdnem 30 kilos páncélkát ! Igaz birtak vele menni 100 métert! -
Shim
őstag
már megint gerjeszted a flamet Apo, vigyázzál. nehéz elhinned, hogy nem mindennapi feladat egy félrehordó gépfegyverrel fejenlőni vkit? sniper létezik persze, de az se nő minden bokorban, a swat csapat pedig alapból nem tartalmaz snipert, ehhez az esethez sem hívtak, erről van szó.
btw üdítő volt hallani az eredeti felvételt: ''Hit their legs! Hit their legs! They've got no armor there!'' -
MUŁĐER
addikt
a golyóálló mellény kevlárból van (jobb helyeken),az pedig,mint köztudott nagyon rugalmas és erős anyag.Fölfogja a lövedék energiáját.Persze egy közvetlen közelről leadott célzott AK golyót nem véd ki.Olyan mint a golyóálló üveg.Célzott találatot nem bír,de kósza golyót azért fölfog nagyjából (de pl.: a pasi bordája eltörhet,de nem megye bele a golyó.a csont beforr,de ha kilyukasztanak az nem
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest