Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
az én példányom angol, és az angol verzsön nem régóta kering (privi ment) szerk: egyébként tudom hogy nem mai, én most kezdtem el és nagyon állat... élvezem
es látom a te topicodat, sajnálom hogy kiürült... attol még hogy nincs a betüi közt ., mint a S.T.A.L.K.E.R.nél, nem szerepel semmi DOOM benne, de még egy Half vagy Life sincs, igy nem sok ember érdeklődését kelti fel. Pedig nekem az tetszik benne hogy RPG feelinges, mégis nagyon jó akciódús, nagyon jó a sztorija, grafja sem rossz (pedig azért vannak elvárásaim
) szal nekem bejön 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Milyen egeret válasszak?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
es látom a te topicodat, sajnálom hogy kiürült... attol még hogy nincs a betüi közt ., mint a S.T.A.L.K.E.R.nél, nem szerepel semmi DOOM benne, de még egy Half vagy Life sincs, igy nem sok ember érdeklődését kelti fel. Pedig nekem az tetszik benne hogy RPG feelinges, mégis nagyon jó akciódús, nagyon jó a sztorija, grafja sem rossz (pedig azért vannak elvárásaim