- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Toth_Jani #7097 üzenetére
Tudom, válasz volt a kérdésre.
Én nem láttam hírt IKÁ-val, no meg kokszom sincs mit jelent.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Toth_Jani #5538 üzenetére
Én 3-4 évente (vagy gyakrabban), mert addig szó szerint elkopik. Nem is tudok vigyázni rájuk, de nem is igazán tervezik úgy a legtöbb telefont, hogy ne hímestojásként kelljen kezelni. Használok tokot meg fóliát, de a por bemegy és karcol, a pofáraeséseket csak tompítja a fólia és a tok, úgyhogy nálam a 4 év már naggyon jó, pláne, hogy alapból az alsó polcról választok, böngészni, útvonalat tervezni, mobilbankolni, videót nézni azzal is tudok, ha meg a szokottnál is szerencsétlenebb vagyok, nem úszik el egy havi fizetésem.
-
-
gduck
addikt
válasz
Toth_Jani #1850 üzenetére
#exVoda, #exDigi
"Most pontosan ezt csinálják minden egyes csatornát egyenként szűrnek"
Nem kötekedésként, a régen szűrték a frekvencia tartományokat, ez a kifejezés inkább arra használatos.
Digitális adások esetén semmi probléma és nehézség nincs abban, hogy hány db csatorna van engedélyezve és tiltva a felhasználónak
-
cocka
veterán
válasz
Toth_Jani #781 üzenetére
Hát hogyne... csak ez a művelet náluk kb. 2 hónap múlva érvényesül, mert a módosítás miatt képtelenek lesznek levonni a következő díjat, aztán fizetheted be átutalással, mert egy qrva kérést nem bírnak elküldeni a bankhoz az esedékesség napján vagy ha utána módosítottad, akkor akkor, amikor a következő havi lenne esedékes.
Ez az egész hosszas telefonálgatással, idegeskedéssel jár. Aztán a végén kiderül, hogy nem a bankod a hunyó. A
vodkafon szerint meg igen. Te meg két szék közé esel.
És ha nem fizeted be átutalással, arra is képtelenek, hogy a következő haviban dupla adagot vonjanak le, helyette jön a fos késedelmi kamat, amit amikor helyreáll a csoportos beszedési rendje, méltóztatnak jóváírni.
És megint az ügyfél szopott! -
Adams84
aktív tag
válasz
Toth_Jani #173 üzenetére
Elvileg az RTL+ Premium valóban prémium lesz és én azt gondolom, hogy az adott TV csomagokhoz tartozó streaming szolgáltatások be lesznek építve a TV Family díjcsomagok havidíjába ...
TV Family csomag
115 digitális csatorna, melyből 68 HD
Streaming szolgáltatások: RTL+ Premium, TV2 Play Prémium, NET4, Da Vinci TV appTV Family + FilmBox Pro csomag
122 digitális csatorna, melyből 69 HD
Streaming szolgáltatások: FilmBox+, RTL+ Premium, TV2 Play Prémium, NET4, Da Vinci TV appTV Family + HBO Pak
118 digitális csatorna, melyből 71 HD
Streaming szolgáltatások: Max, RTL+ Premium, TV2 Play Prémium, NET4, Da Vinci TV appAz új TV csomagok promóciós árazása még kérdés, gondolom, legkésőbb holnap már elérhetővé válik a One weboldalon
Az ÁSZF szerinti TV Family díjcsomag árak (ebből nyilván jelentős kedvezmény járhat pl. tv+net csomagajánlat esetén): [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS