Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikrohu47
csendes tag
Hello!
Pénteken rendeltem én is banggood-ról egy onda v989-et gyorsított szállítással.
De még nem küldtek emailt hogy feladták postára csak pénteken jött mail a megrendeléskor.
Mennyi idő kb még ideér a csomag?
Vám+áfa kb mennyi lesz?
Én 42000ft-ért vettem a tabletet + 4000 ft szállítás.Üdv.
-
-
- Akksi mennyit bír?
Ha csak netezek, zenét hallgatok, filmet nézek, meg ilyesmi akkor 1 napot simán kibír. Ha komolyabb játékkal játszok az azért leszívja az akkut, de mivel egy nap 1 óránál többet nem játszok rajta ezért úgy is kiszokta bírni bár akkor kicsit hamarabb sír töltő után
.
- Tokot vettél hozzá?
Igen, ilyet. A tok jelenleg gariztatom mivel azt csinálta hogy 1 billentyűt kétszer írt be, de amúgy nagyon jó hasznos a tok. Kioasztása az angol, de ékezetes betűt lehet vele írni csak át kell állítani magyarra. Ill. a csatit tövig be kell nyomni a gépbe mert egy kicsit mélyebb mint a szabványos.
- Kijelzője mennyire karcolódik?
Semennyire mert eredetileg volt rajt egy kijelzővédő fólia
.
- Milyen videó lejátszó alkalmazást használsz?
Először VLC-t használtam de az nem játszotta le az mkv formátumot ezért most MX Playert használok az mindent lejátszik. -
Szia!
Nekem jelenleg agy V975M tabletem van kb fél éve. Én a Nexus 7(2013) és e között a gép között vaciláltam végül a nagyobb méret végett erre esett a választásom. Nem bántam meg ma is kiválóan működik és semmi baja nem volt eddig, KitKat androidot is megkapta gyári frissítésbe. Ahogy nézem a V989 már Octa-Core(8magos) procival szerelt 2GB Rammal az szerintem pár évig mindenre elég lesz. Nekem a V975-ön eddig minden játék amit próbáltam (GTA:SA, VC, III, CoD: Strike team, NFS:MW, Modern combatok, stb...) full grafon akadásmentesen futottak. Filmek pedig FullHD felbontásban nagyon szépen mennek, és ekkora kijelzőn élvezet is nézni
. Szerintem netezésre, filmnézésre, játékra jó választás a V989 iPaddal szemben mivel egy iPad Air 32gigás kb 150.000 Ft, a V989 pedig harmad annyi. Ipadnak pedig csak 1gb ram és dualcore proci (1.3ghz-s). Viszont Ondából mindenképpen 32-eset vegyél mert nekem 16-os van és abból 9-10 giga amit ténylegesen feltudok használni ami nekem kicsit kevés. Egy apró hiba volt kb 1hete a géppel: Valamiért visszaállította magát gyári állapotba. SDkártya és belső memóra tartalma nem törlődött minden megmaradt csak az appok törlődtek le valamiért. Ha kérdésed van írj szívesen segítek 
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolhattam volna rá én is mivel elég logikus 

További jó használatot hozzá