Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
utálok már ilyen jó címeket találni, ezt is azonnal olvasnám, de hát rengeteg minden halmozódott fel mostanában, amit szívesen olvasnék (szakkönyvek, regények). viszont most ez is bekerült a listára, mindjárt le is vadászom ebayen.
mostanában "sajnos" nagyon sok minden elkezdett érdekelni (valszám, stat, programozás, végre van befektetni való pénzem, annak is utánajárnék, mellette mozognék is, kéne egy felsőfokú nyelvviszga, mert az plusz pénz ugye
) és komoly nehézségekbe ütközök, hogy ezeket priorizáljam, aminek következtében csak csapongok.
múltkor bobsys linkelte a pakt publishinges oldalt, onnan is vettem gyorsan két könyvet (DA és R témakörben), amiket ki tudja mikor lesz időm kinyitni. plusz ez is nagyon megtetszett, amit te említettél. be vagyok tárazva már rettentően.
emellett mostanában "sok" újságot is veszek: economist, ennek az intelligent life kiadása, egy-két hvg, illetve a forbes is nagyon megtetszett. valamit ki kell szórnom, mert ezt a rengeteg tartalmat nem bírom feldolgozni úgy, hogy az asszony is mellettem maradjon
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest