Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandus

veterán

válasz emvy #51139 üzenetére

utálok már ilyen jó címeket találni, ezt is azonnal olvasnám, de hát rengeteg minden halmozódott fel mostanában, amit szívesen olvasnék (szakkönyvek, regények). viszont most ez is bekerült a listára, mindjárt le is vadászom ebayen.

mostanában "sajnos" nagyon sok minden elkezdett érdekelni (valszám, stat, programozás, végre van befektetni való pénzem, annak is utánajárnék, mellette mozognék is, kéne egy felsőfokú nyelvviszga, mert az plusz pénz ugye :D) és komoly nehézségekbe ütközök, hogy ezeket priorizáljam, aminek következtében csak csapongok.

múltkor bobsys linkelte a pakt publishinges oldalt, onnan is vettem gyorsan két könyvet (DA és R témakörben), amiket ki tudja mikor lesz időm kinyitni. plusz ez is nagyon megtetszett, amit te említettél. be vagyok tárazva már rettentően.

emellett mostanában "sok" újságot is veszek: economist, ennek az intelligent life kiadása, egy-két hvg, illetve a forbes is nagyon megtetszett. valamit ki kell szórnom, mert ezt a rengeteg tartalmat nem bírom feldolgozni úgy, hogy az asszony is mellettem maradjon :D

Új hozzászólás Aktív témák