Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Nyilvan nem egy nagy dolog felfogni, hogy mi az az ISO, meg a zarido
, most a komponalasra gondolok alapvetoen, amit eleg mashogy lehet es kell csinalni, mint egy point&shoot gep eseten. Meg a kitlencsekkel eleve jon par limitacio, peldaul elesseg tekinteteben - nekem a kitlencsebol kb. ez a maximum, amit sikerult kihozni (katt a kozepes meretert):De pl. itt mar belefutottam abba, hogy a kitlencse nem eleg eles, es maga a kep eleg masszivan sz*r, csak sajnos nem sikerult jobbat csinalni a temarol (oke, sok por is volt a levegoben):
Hot pixel egyebkent a gepek 99.99%-an van, szoftverbol oldjak meg altalaban, hogy ne latsszon.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, most a komponalasra gondolok alapvetoen, amit eleg mashogy lehet es kell csinalni, mint egy point&shoot gep eseten. Meg a kitlencsekkel eleve jon par limitacio, peldaul elesseg tekinteteben - nekem a kitlencsebol kb. ez a maximum, amit sikerult kihozni (katt a kozepes meretert):