Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Integra #49240 üzenetére
Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy nem sírok/-tam, legfeljebb irigyked(t)em, de itt egyiknek sem adtam igazán hangot eddig.
Rendkívül sajnálom, hogy a te világnézetedben a cégek és a magánszemélyek ügyei ennyire összemosódnak. Attól még, hogy a cég kifizeti az utat, a szállást, ráadásul napidíjat is ad, ez nem lesz semennyire az én érdemem.Most jön a sírás: Engem valahogy kevésbé érdekel, hogy Las Vegasban, Berlinben, vagy Budapesten kell egy ablak nélküli irodában ledolgoznom napi 12-14 órát, hogy utána hulla fáradtan, szó szerint beájuljak a hotelszobában az ágyba, rosszabb esetben a földön (erre is volt példa).
Ráadásul volt 4 év otthon, amikor párizsira sem jutott, csak kenyérre és vízre. (Fűtés? Mi az?) Onnan is ki lehetett mászni, csak akarni kellett. Szóval ne gyere ezzel a faszsággal itt nekem, hogy ki mit engedhet meg magának és mennyire kellene hálásnak lennie érte, mert nem tud meghatni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest