Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz emvy #47313 üzenetére

Erre gondolsz? [link]

Ertem mirol beszelsz, a thunderbirdot es mailt pedig user oldalon irtam.
    Nekem a levelmegjelenitessel van gondom. Leven nekem kell olyan email-builder rendszert keszitenem, amit ez a kliens is hajlando "kozel -normalisan" megjeleniteni. Es meg akkor sem lehetek biztos.

A "kis" startupunk pedig egy multi resze mar.

FeherHollo: mint irtam, rengeteg marketing emailt keszitunk. Amit kuldozgetunk egymasnak is. Az alairasban szinten van kep. Lehet valasztani, siman be tudom allitani, hogy marketing-emailbol a felhasznalo csak plain-textet lasson, nem gond, csak erdemes-e?

• tbs

addikt

válasz emvy #47313 üzenetére

Kedvelem az Exchange dolgait, de a felvázolt funkcionalitást elég könnyen gyakorlatilag akármivel össze lehet ravaszkodni. Az exchange egyetlen előnye, hogy utánfutóként a hasznosabb dolgokat rakják bele. 2008 óta kifejezetten elégedett vagyok vele (az első komolyabb patch + a 2007-es exchange). Csak ne akarjon a júzer 60e leveles fiókokat hagyni benne. :) Meg ne akarjuk egymagában üzemeltetni KKV-nél. :) Ahol nem tudnak legalább 3 vasat finanszírozni (amiből legalább az egyik fizikailag is külön darab), ott nem is érdemes előadni az exchange-t mint megoldást, mert előbb-utóbb halál lesz a vége.

Most épp a Zentyal felé nézelődöm, az egyik kedves ügyfelem kinőtte a 12(!) éves cyrus imap postfix sieve amavis clamav ical webdav infrastruktúráját (aminek a funkcionalitását 2008ban érte el az exchange ;) )... (A poén náluk az volt, hogy egy "exchange"-t váltottam erre a komplexumra és az outlook-ok maradtak a kliensoldalon - erősen korlátozva a lehetőségeket. :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák