- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Erre gondolsz? [link]
Ertem mirol beszelsz, a thunderbirdot es mailt pedig user oldalon irtam.
Nekem a levelmegjelenitessel van gondom. Leven nekem kell olyan email-builder rendszert keszitenem, amit ez a kliens is hajlando "kozel -normalisan" megjeleniteni. Es meg akkor sem lehetek biztos.A "kis" startupunk pedig egy multi resze mar.
FeherHollo: mint irtam, rengeteg marketing emailt keszitunk. Amit kuldozgetunk egymasnak is. Az alairasban szinten van kep. Lehet valasztani, siman be tudom allitani, hogy marketing-emailbol a felhasznalo csak plain-textet lasson, nem gond, csak erdemes-e?
-
tbs
addikt
Kedvelem az Exchange dolgait, de a felvázolt funkcionalitást elég könnyen gyakorlatilag akármivel össze lehet ravaszkodni. Az exchange egyetlen előnye, hogy utánfutóként a hasznosabb dolgokat rakják bele. 2008 óta kifejezetten elégedett vagyok vele (az első komolyabb patch + a 2007-es exchange). Csak ne akarjon a júzer 60e leveles fiókokat hagyni benne.
Meg ne akarjuk egymagában üzemeltetni KKV-nél.
Ahol nem tudnak legalább 3 vasat finanszírozni (amiből legalább az egyik fizikailag is külön darab), ott nem is érdemes előadni az exchange-t mint megoldást, mert előbb-utóbb halál lesz a vége.
Most épp a Zentyal felé nézelődöm, az egyik kedves ügyfelem kinőtte a 12(!) éves cyrus imap postfix sieve amavis clamav ical webdav infrastruktúráját (aminek a funkcionalitását 2008ban érte el az exchange
)... (A poén náluk az volt, hogy egy "exchange"-t váltottam erre a komplexumra és az outlook-ok maradtak a kliensoldalon - erősen korlátozva a lehetőségeket.
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest