Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Ha tele van képpel, az is lassitja, a gmail videós programja meg az akksimat zabálta le, azt letöröltem.
Anyuék szeretik a gtalkot meg a fb chatet is, mert tetszik anyunak, hogy azonnal válaszolok. Emlékszem 2 éve vagy hogy lett meg nekik a laptop és akkor még azt találta egy csodának, hogy megirta a levelet reggel és "megvárt" engem a levél este és válaszoltam, most meg jobb szeretünk irogatni kérdezz-feleleket. Barátnömnek nincs netje, felhivni drága, ö sose hiv engem, de a telefonján van ez az ingyenes fb lehetöség, ezért fb-on tartjuk a kapcsolatot meg anyuék azt is szeretik, látják ha felrakok egy képet, faternak csak a megosztás létezik, megosztja a világmindenséget is, más gombot nem lát
Ezek se létszükségletek, nem mondta ezt senki, de pl amikor fél napomat a kocsiban üldögéléssel töltöm, mert várakozok, akkor jol jön, nekem tetszik, ugy használom ahogy jolesik, elvégre az enyém. Irni egy rémálom ezen a miniatür tapogatós vackon, de jobb mint a semmi.
A barátommal is a gtalk jött be, mert munkahelyen is elnézik, ha meg van nyitva egy levelezö, de hogy régen nyitottam volna egy messengert vagy mást, az furán nézett volna ki. Telefont gyakorlatilag nem használunk. Nem élünk együtt, amikor csak emailezett, nagyon hiányzott, tul vontatott volt, igy belép, ha én is zöld vagyok, akkor tudunk gyorsan pár mondatot rendesen "beszélgetni", nekünk bejött és ez a lényeg, saját magamnak én vagyok a fontos, nem az hogy ez másnak tetszik vagy nem.
Van rajta jopár dolog, amit rendszeresen használok, az a papirgalacsinos játék, amit itt ajánlottatok, navigáció, idöjárás, rádió, turistaszotár, uti leirások, gmailhez is van sok acc, mert pl az apróhirdetéseimhez külön van amit használok, az utazási dolgaimhoz van másik, 2 film, amit bármikor szivesen megnézek/hallgatok meg fényképek, memo nélkül meg elvesznék a hülye fejemmel
Elsö okostelefonom, nagyon szeretem, de lehetne gyorsabb meg nagyobb kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest