Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol #40385 üzenetére
Ne haragudj, de azt kell mondjam, hogy hulyeseget beszelsz. Hozzatartozik az altalanos muveltseghez, hogy Alabamat nem Sziberia kornyeken kepzeled el, vagy Venezuelat nem Del-Afrikaban.
Foleg egy ertelmisegi embernek kene ezt tudni.
De ha meg indiabol is kerult ide, Indiat sem Eszak-Amerikaban probalja elhelyezni, aki picit is tanultabb. De szerintem me altalanos muveltseggel is elvarhato. -
Viszlát
addikt
válasz
gaborbol #40385 üzenetére
Tiszta sor, mind a ketten tévesen feltételeztünk valamit (én azt, hogy tudod, hogy a UK-ben vagyok). Legközelebb esetleg érdemes lenne tisztázni a körülményeket mielőtt okítani kezdesz, én meg majd igyekszem specifikusabb lenni (bár bobsys rákérdezett és válaszoltam is neki, ez nyilván elkerülte a figyelmed, mivel ez európais okfejtésedet ezután írtad).
A nemzetisége viszont nem feltételezés részemről, ha itt élnél, lehetséges, hogy te is meg tudnád különböztetni az angol angolt mindenféle más angoltól, már a köszönéséből lehet tudni. De ebbe azért sem akarok nagyon belemélyedni, mert ha indiai lenne, vagy amerikai, akkor is olyan beosztásban, olyan országban és olyan cégnél dolgozik, ahol szerintem kifejezetten égő ennyire tájékozatlannak, műveletlennek lenni. Nem bunkóztam le senkit, sőt, nem háborogtam azon sem, hogy ő dönt róla, hogy mi lesz a sorsom első körben, ezeket nem tudom honnan veszed, de biztos. Supportról sem beszéltem egy árva szót sem, nem vágom miért kellett idekeverni (ha ezzel akartad megindokolni miért nem volt angol akivel beszéltem, akkor goto bekezdés eleje).
Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest