Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz gaborbol #40385 üzenetére

Ne haragudj, de azt kell mondjam, hogy hulyeseget beszelsz. Hozzatartozik az altalanos muveltseghez, hogy Alabamat nem Sziberia kornyeken kepzeled el, vagy Venezuelat nem Del-Afrikaban.
    Foleg egy ertelmisegi embernek kene ezt tudni.
    De ha meg indiabol is kerult ide, Indiat sem Eszak-Amerikaban probalja elhelyezni, aki picit is tanultabb. De szerintem me altalanos muveltseggel is elvarhato.

• Viszlát

addikt

válasz gaborbol #40385 üzenetére

Tiszta sor, mind a ketten tévesen feltételeztünk valamit (én azt, hogy tudod, hogy a UK-ben vagyok). Legközelebb esetleg érdemes lenne tisztázni a körülményeket mielőtt okítani kezdesz, én meg majd igyekszem specifikusabb lenni (bár bobsys rákérdezett és válaszoltam is neki, ez nyilván elkerülte a figyelmed, mivel ez európais okfejtésedet ezután írtad).

A nemzetisége viszont nem feltételezés részemről, ha itt élnél, lehetséges, hogy te is meg tudnád különböztetni az angol angolt mindenféle más angoltól, már a köszönéséből lehet tudni. De ebbe azért sem akarok nagyon belemélyedni, mert ha indiai lenne, vagy amerikai, akkor is olyan beosztásban, olyan országban és olyan cégnél dolgozik, ahol szerintem kifejezetten égő ennyire tájékozatlannak, műveletlennek lenni. Nem bunkóztam le senkit, sőt, nem háborogtam azon sem, hogy ő dönt róla, hogy mi lesz a sorsom első körben, ezeket nem tudom honnan veszed, de biztos. Supportról sem beszéltem egy árva szót sem, nem vágom miért kellett idekeverni (ha ezzel akartad megindokolni miért nem volt angol akivel beszéltem, akkor goto bekezdés eleje).

Peace.

Új hozzászólás Aktív témák