Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem is tudom milyen a jó temetés. Egyszer voltam egy sokak által ismert emberén, taxisofőr volt, szóval sokan ismerték, voltak vagy ezren a temetésén. Én is elmentem, akkoriban együtt zenéltem a fiával, illett megjelenni. Na hát ez egy polgári temetés volt, aminek a végére az összes jelenlévő meglehetősen intim információkkal rendelkezett szerencsétlen halottról. Olyan volt az egész, mintha a volt feleség bosszújából az összes hibáját és ballépését ki akarta volna teregetni az illető. De komolyan, ilyen kiszólások, hogy "sajnos a hűség sosem volt erőssége, így aztán Tamás fia még 10 éves sem volt, amikor a sokadik félrelépés után válás lett a vége első házasságának, de nem ez volt az utolsó eset". Meg, hogy a harmadik házassága első éveiben döntött úgy, hogy "elkötteti magát". Iszonyú kellemetlen volt az egész, nem is értem azóta se, hogy vajon mi a rákot gondolt a fickó aki a beszédet mondta.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Látod, zsidó temetésen lettél volna ülhettél volna napokig a térgyeden
Vagy nem térdelnek? Nem is tudom már...de hogy ülnek és napokig az tuti.
Nna, megnéztem. temetés után, és sámlin. De egy hétig. És nincs zene, nincs szex.
Na hát így állj a katolikus temetéshez legközelebb
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vagy nem térdelnek? Nem is tudom már...de hogy ülnek és napokig az tuti.