Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• bobsys

veterán

válasz neduddki #28238 üzenetére

No worries mate :) En sem tudom neha kovetni magam. Jo eg ota gondolkoztunk, hogy kulfoldre kene menni, mert miert ne. USA mint cel nem johetett szoba, mert ide rendes vizumot kapni szinte lehetetlen. Ausztraliaba valo bevandorlashoz meg pont megfeleltem a feltetelek szerint, igy kimentunk oda tavaly ev elejen, kiertunk, en elkezdtem dolgozni business visaval es kozbe beadtam a papirokat a permanent residencyhez. Ezt megkaptuk iden nyaron. Nade kozben mi jatszottunk am a green card lotteryn minden evben es tavaly kihuztak. Iden tavasszal (ami osz austzraliaban :) ) voltunk interjun es utanna megkaptuk a zoldkartyat. Na ezert jottunk at ide. Az itteni zoldkartyat elveszted eleg hamar ha nem vagy az orszagban mig az ausztral kvazi sohasem jar le.
    Illetve annyi korlatozas van, hogy 5 evig tudunk vele jonni menni, 5 ev utan ha nem tartozkodunk az orszagban akkor un. resident return visat kell kernunk.
    Oszt az esmers PH-n fog irni?

Új hozzászólás Aktív témák