Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ramius #10345 üzenetére
...Gondolkozz női ésszel
! Még jó hogy mindennapjaimban nők között vagyok
...
#10346 Mawyx: A tiszta az lenne ha a szemébe mondanád (természetesen személyesen) a véleményed, és meghallgatnád az ellenérveket, majd egy kis filózás után döntenél hogy legyen-e tovább vagy sem. Mikor velem utoljára hasonló történt akkor végül is bevállalta hogy ő egy felületes személyiség, és nem érdekelte komolyabban a dolog, míg én tartósabb dologra számítottam, nem arra hogy egyik napról a másikra összepakol és lelép, azóta barátok vagyunk (mármint férfi-női barátság).
"...ezt én már mondtam neki, már vagy 20szor szakított velem
sok álmatlan éjszakám volt, de csak mert nem tökéletes valami, attól még nem dobom ki. Néha olyan képtelenségeket kitalál, hogy csak meredten állok és nézek miből sikerült ezt a sok baromságot összekombinálnia.
Ha nem érdekelném, egészen egyszerűen eltűnne az életemből, de nem teszi, én is fontos vagyok neki, csak nem tudja kezelni a féltékenységét..." - hagy már, veszett ügy ha sokszor lelépett, itt ő irányít. Állj a sarkadra és mond meg neki a véleményedet, ha fontos vagy számára akkor úgy is visszamegy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Arch Linux
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest