- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
valaki keresett itt nokia töltőt, találtam 1et, kisebb fajta lyukút, bp-n személyesen odaadom, postára nem nagyon másznék el vele.
-
concret_hp
addikt
én az röhögök / b@szom fel magam, hangulattól függően, hogy kb. minden 2-3. alkalommal az tartja fel a sort a környék random boltjaiban, hogy full alap dolgokat nem tud elmondani a pénztáros angolul. 5. és 7. kerületről, deák tér környékéről van szó, nem a világ végéről, és tök mindegy hogy az aktuális pénztáros 50+ vagy 20 éves.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #34811 üzenetére
ja egyébként most nem találom, de napokban olvastam, valamelyik (nyilván politikailag teljesen független) nem is tudom pontosan milyen intézet szerint jól teljesít a kormány
belügy is megmentett mindenkit, forint is ugrik, ahogy egy jó pannonpumához illik, nem értem a felháborodástViszlát: sztem elég lenne nem ellehetetleníteni a gazdaságot
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
gondolom jár erre valaki aki tudja guga mester írásaihoz miért nem lehet hozzászólni?
-
concret_hp
addikt
A belügyminiszter szerint más országokban csak 2,5-3 nap alatt mentik ki a dugóból az embereket.
Himalájára gondolhatott
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #34612 üzenetére
alapból mindenhol kérnek lakcímkártyát, pl bankban is.
-
concret_hp
addikt
válasz
PindurAnna #34599 üzenetére
jó, de sztem mondjuk technikailag megoldható lett volna, hogy azok kapnak akik autópálya közeli cellákban vannak. másrészt meg talán nem ma délután 5kor kellett volna küldeni
-
concret_hp
addikt
azért lehet a telekom adóra úgy zárójelben visszakérdeznék
nyilván nem lenne elegáns kiszámlázni, de egy nagyon szép sajtóközleményt lehet kiadni sztem -
concret_hp
addikt
na most már engem is megment a belugy
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #34550 üzenetére
reggeli vonatot még eléred akkor
-
concret_hp
addikt
na jelentem az ecetes mosásos tipp használt, csak egy gyors programra raktam a cuccokat 30 fokon, de határozottan sokkal jobb lett
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #33857 üzenetére
a napokban már megfordult a fejemben, hogy én is írok egy cetlit a szomszédnak, hogy a lakasából terjedő macskahugyszagon nem sokat segít a napi háromszori fél órás fürdés, de mivel heteken belül elhúzok innen, inkább nem piszkálom
(közösköltségbe a vízdíj természetesen benne foglaltatik -
concret_hp
addikt
van pár pólóm amikben párszor durván leizzadtma és mosás után is izzadtságszagúak, több mosószer és öblítő használata mellett is. próbáljam esetleg több fokon mosni őket, vagy valami más ötlet v kuka?
-
concret_hp
addikt
valahogy le lehet kérdezni, hogy milyen földterületek vannak az ember nevén, ezt tudom, csak azt nem hogy hogyan. valaki?
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #33666 üzenetére
mintha valahol raktál volna be cib netbankos valamit, miért nem olyan banknál csapatod, ahol jobbak a devizaárfolyamok?
-
concret_hp
addikt
hm hát én még csak olyat láttam aminek a bal oldala van rögzítve, tehát a jobb oldala nyílik, viszont ennek pont a fordítottja kéne. (vízkivezetést meg a kádat elég elb@szottul kombózták össze, és azt valahogy nem olyna hangulatos egyből átvariálni
)
van olyan elöltöltős, ami csak 30 cm mély, ha abból lenne olyan ami ennek a fordítottja, az lenne a legjobban passzoló megoldás. -
concret_hp
addikt
a háztartási gépes topic nem nagyon pörög, ide is beírom
tudtok olyan elől töltős mosógépet aminek a szokásos irány ellenkezője fele nyílik az ajtaja, vagy átcserélhető az eredeti állapotból? (elég elb@szott helyre kéne berakni :S) -
concret_hp
addikt
válasz
bandus #33449 üzenetére
ez azért elég változó dolog még több havi szinten is, mert ha igazából utána akarsz számolni, akkor ruházat, pc pl is havi pár ezer ft de van, hogy sokáig nem költesz rá, van hogy rövid idő alatt viszonylag sokat. autó meg ugye kész anyagi csőd pl
ill. ahogy írták is, nyilván bevétel függő is, hogy egyes dolgokra mennyit költ az ember.
-
concret_hp
addikt
baze' már a fél littyós kakaó is 450ml
ettől valahogy rohadt ideges tudok lenni. -
concret_hp
addikt
lgt koncert kb. 10x olyan jó volt mint omega. ennyit számít 10 év vagy
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #33116 üzenetére
„When the music stops, in terms of liquidity, things will be complicated. But as long as the music is playing, you’ve got to get up and dance. We’re still dancing.”
-
concret_hp
addikt
ha már témánál vagyunk, ma kezdődik a 2. félévem, de még nincs kész a diákom (és úgy kb. senkinek sem
). gondolom senki nem hibás ezért sem, csak hát rossz a rendszer.
egyébként emlékeztek olyanra, hogy itthon bárki lemondott volna valami olyanból kifolyólag, hogy elismerte, hogy ő "elkurta" ? 1 valami közlekedési miniszter vagy biztos vagy vmi ilyesmi rémlik, azon kívül semmi.
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
Bjørgersson #32868 üzenetére
ha nincs kódolva a wifije, esélyes
-
concret_hp
addikt
honnan lehet durván nagy felbontású képeket letölteni? (ilyen 5-6000 pixel szélességűeket)
-
concret_hp
addikt
itt már sztem megérheti, hogy elmész szépen a henteshez, veszel a szokás árnál jóval drágábban húst és megcsinálod magadnak.
TGI is drága sztem (bár a legtöbb hely drága sztem
de ez a szokásosnál még drágább. vmikor a nyáron voltunk ilyen kuponnal, szóval 3K-val kevesebbe volt mint amennyi lett volna és még úgy is azt mondom, hogy épphogy okés.)
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #32442 üzenetére
tudom, hoyg megvna, múlt héten voltam ott
na én meg már nem is emlékszem melyiknél szoktunk enni, azaz emlékszem, csak nem tudom hogy hívják, ilyen kék felirat volt azt hiszem és egy 5-6 éve kizárólak ilyen 25-30 közti csajok adták a kaját
alle felőli végén, mellett valami italkimérős amellett meg ilyen halárus féle volt.
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #32438 üzenetére
nekem is vannak ismerőseim akiknek mondták, hoyg többször nem kellene menni
(én mondjuk még nem voltam, de sanszos, hogy nem is megyek)
3.5K a trófea is ebédidőben ha jól vágom hirtelen, sztem nem olyan vészes, tekintve, hogy ami már nem kifőzde szint onnan 2K alatt nem jössz el bp-n sehogy sem.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #32429 üzenetére
jah a rendes helyekre valszge ígyis úgyis kell, csak a karakószörcsög alsón található bizonyára igen komoly szinvonalat képviselő "egyetemeken" kb. mindenkit felvettek már évek óta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ford topik
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest