- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Tildy, én pontosan tudtam, hogy FN reakciója a törölt postra vonatkozott, mert még el is mondta nekem privátban. Azt is megbeszéltük, hogy jobb lett volna nem szerkeszteni az előzőt, hanem moderálni a "soksmiley-s" hsz.-t és arra válaszolni az inkriminált módon, mert úgy egyértelmű lett volna. Viszont azt hozzá kell tennem, hogy az érintett rögtön megértette, csak Ti rugóztatok még rajta egy kicsit.
A hangnemmel kapcsolatban pedig ismered a véleményemet. Én soha nem írok indulatból és erre bíztatok mindenkit. Neked sem szólok vissza soha, pedig Te is néha túl mész (talán első indulatodban) azon a határon, amit pont Te említettél, a kölcsönös tisztelet határán. Sokszor eleve rossz szándékot feltételezel. Mégsem reagálok ugyanúgy és nem azért, mintha félnék Tőled (már ez is felmerült), hanem mert tudom, hogy az nem vezet sehová, semmire nem megoldás, csak elmélyíti a konfliktust. Van, akinek nincs ekkora tűrőképessége, mert nem vagyunk egyformák és ezért másképpen éli meg az ilyen "munkásságodat".
Mondok én Neked valamit: Most, hogy az új arcképedet kérted, nem volt egyértelműen pozitív a raakció részünkről. Felmerült, hogy ha egyébként folyamatosan, szerintünk nem megfelelő (és akkor még finom voltam) stílusban bírálsz minket ahol csak lehet, hogyan kérhetsz olyasmit, ami végülis a szabályok szerint a mi jóindulatunkon is múlik. Egyszerűsítve: Egyik nap bomlasztod a fórumot (túlzás, tudom), a másik nap pedig kérsz.
Végül megszavaztuk (nem is kérd, soha nem fogom elárulni, hogy ki és hogyan) és a többség úgy döntött, hogy megkapod az arcképet. Mindezek ellenére. Ezzel ez a téma lezárult, ha eljön a csere ideje gratulálok az új képedhez, használd majd egészséggel és örömmel.Végül egy kis személyes: Minden vita ellenére én csíplek Téged, nem egyszer találkoztunk már személyesen és kedvellek.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest