Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10175 üzenetére
Az alvajárás nem kunszt - tanulj inkább meg alva biciklizni
#10178: Csak ha a két szélső közül az egyiket
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10291 üzenetére
Tutira egyre gondolunk
De én sem élnék vele egy percig sem...
NoLF: Azt mondod placebo hatás? Lehetséges
Tildy: Te most kötözködsz velem? Csak mert szeritnem ne várd meg, hogy hasonló stílusban szóljak vissza...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10296 üzenetére
Kolléga használ valami apró ovális bogyókat édesítőszer gyanánt - annak nincsen mellékíze, viszont olyan édes, hogy kapásból összerántja még az alfelét is az embernek
Édesítőszer? Alkoholmentes sör? Mi jön utánuk? Karikaszájú kaucsuk baba?
PazsitZ: A tea nem bejevövős semmilyen formában sajna...
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz Thrawn #10296 üzenetére
Csak olyan mértékben cáfolnám a kijelentésedet, hogy a kávé az kávéízűen jó. Ha cukros löttyöt akarok inni iszok helytelenül teát. Mondjuk elvileg azt se kellene agyonízesíteni, hacsaknem egy alapból ízes pickwick vagy hasonló.
Szóval én kávét általában cukor nélkül kis tejjel szeretem.
- http://pazsitz.hu -
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10300 üzenetére
Nem tudom, annyi félét nem próbáltam, hogy ki merjem jelenteni, hogy mind hulladék, de a cukor, az cukor - a kávé helyett sem iszom cikóriát, pedig "állítólag" az is tuti...
Tildy: Az egy másik történet...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10307 üzenetére
Olyan vagy Legalább valamit tesz az egészsége érdekében
Mellesleg nem tudom hogyan lehet kólának gúnyolni azt a löttyöt, nyomokban sem emlékeztet ez íze rá...
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz Thrawn #10307 üzenetére
angliában is nagyon sok a kövér
kiviszem neki a fullzsíros szénhidrátgyűjtemény óriáspizzát
papa, mama, kölök, kiccsaj, 4en megvannak vagy fél tonnaerre mindegyik berendel "a pint of diet coke"
aztán megisznak belőle még 4et, a desszerthez meg koffeinmentes kávét, 8 kiló cukorral.
kongretulésön
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
rarri
senior tag
válasz Thrawn #10391 üzenetére
Szia Robotka, szia Dylen! Másik gépen vagyok, elég lassú, azért ment el kétszer az előző üzi. Nem vagyok hozzászokva.
Philo: na, olyant még nem tudok! Amúgy szia!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10574 üzenetére
Áááá, nem úgy vanik az - a maci nem trollkodik egyedül...
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz Thrawn #10595 üzenetére
elromlott a sörösüveg nemsoká a korsó is el fog...
Brigi: bővérű ismerősöm még egy érvet fel tudna vonultatni az üveges sör mellett, de az legfeljebb a 10 utáni topikba férne be
mod: a borpakolás az minek használ, mert ha csemegeuborkát pakoltál volna, az az arcbőrnek használt volna, legalábbis mindenhonnan ezt hallom az uborkapakolásról...
bubu: most, hogy mondod... akkor már két ilyen ismerősöm is van. amúgy őt ma valami miatt eltiltotta kiccsalággya a babtól nem is értem, hogy miért
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Thrawn #10720 üzenetére
ma zulu idő szerint 14:30-kor találkozom B ügynökkel és lebonyolítjuk a cserét, persze pár ezredest reáfizetek erre a 320 megás kis rettenetre lap mérne bírná? A táp amitől egy kicsit tartok, bár szerintem egy 400-as FSP elvileg elég kell hogy legyen, ha nem kicserélem egy 500-asra, éppen tudok óccsónn
igaz kicsit sajnálom szerintem gyönyörű darab dehát halagggyunkk a korral[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10764 üzenetére
Degec nem is lehet olyan kis település, ha ennyien lakják
Szia rarri
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10875 üzenetére
Ez még a bézbóllütőnél is nehezebb - feltett szándékod halálra röhögtetni?
Lumpy: Látom már, Te fiatalon fogsz meghalni - megöl a kíváncsiság
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10882 üzenetére
Mancsom van - mellső és hátsó Ezeket tetszőleges kombinációkban használom járásra, ám jellemzően a két hátsóval koptatom a flasztert ( a mellsők időnként besegítenek, jellemzően olyankor, amikor a robotpilóta vezet hazafelé egy kiadós szittyózás után, amit én meglehetősen kedvező áron szoktam megúszni, tekintve, hogy nem bírom a szeszt )
Amennyiben képes lennél a mancsomra ejteni a bankalapácsot, úgy kénytelen lennék hirtelen felindulásból jajjveszékelés közben mintegy véletlenül toknak használni gömbölyded búrádat a kalapácsnak...
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10884 üzenetére
Cirka 4-5 évente fordul elő velem ilyesmi, olyankor viszont állítólag fergeteges a műsor, melyben felbukkannak komoly fejtegetések az UFO-kat illetően, fényképalbumba illő grimaszok egy macifejen, valamint egy felszálló C130 Herkules vizuális demonstrációja szerény személyem által elkövetve, természetesen berregéssel megspékelve...
Lightosabb esetekben csak filozofálgatni vagyok hajlandó a 42-es válaszú kérdésben
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10887 üzenetére
Az igazi vicc az lenne, ha hármónk közül Verus lenne az, aki képes egy közös szittyózás után még taxit hívni
A műsorért fizetni kell, természetben pedig csak bizonyos feltételek teljesülése esetén lenne esélyed, hozz hát egy vastag buxát
Szia Rarri
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #10898 üzenetére
Ahham, ehhez nekem már egy feles máj nem elég, egészet kérek, gyors orvosi beavatkozással
Mikulás: Falusi lánynak nem látszik
Verus: Engem nem kell győzködnöd
[ Szerkesztve ]
-
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #11009 üzenetére
Gondoltam már van valami terved arra nézve, hogy hogyan szabadulj meg tőlem
Verus: Háááát - a sárgadinnyét biztosan nem pusztítom el Előled
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App