- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn #12013 üzenetére
Volt némi nézeteltérésünk - én rávilágítottam, hogy nem kéne, mert csak felpörög tőle, meg különben is , el a betevő kávémtól, mire ő megmutatta a hetvenhét karmát az orromnak
Ezek után volt némi &@#/@&, majd közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy ő nem karmolja szét a fejemet én pedig lemondtam az adott adag kávéról, csináltam másikat
Verus: Megesik az ilyesmi, pedig kapnak enni is, inni is
Ha a küszöböt rágcsálnám, abból is kéne egy falat, ezek ilyenek
Ja, és a csokit is szeretik
-
Racecam
nagyúr
válasz
Thrawn #11871 üzenetére
Hűljön?
Csak egy szavadba kerül és teszek be vagy 6 üveggel!!Verka: Már észrevettem, ha valami nagyon szépre nézek, rohamosan javul a látásom!!
Saslány: Nem lehetett nehéz dolga, el tudom képzelni, mire kigondolta, hogy leitat, már nem volt mivel.
u.i.: Robotka: Itt ihatsz nyugodtan, engem nem zavar és majd nem mondom el senkinek.
Rafi: Annyira nem vagy szőke, de ha minden kötél szakad, ígérem Téged sem hagylak ki a számításból. Végülis, szimpatikus fiatalember vagy.
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn #11805 üzenetére
Biztosan - pedig a hatos útról látszik a bontótorony
Legegyszerűbben a vasútállomásnál lévő körforgó felől lehet megközelíteni a céget
Ha minden igaz a busz a papírgyár felé vitt el Téged, vagy Óvároson keresztül a Hankooknál mehettetek ki - onnan nem látni a macimelót
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn #10884 üzenetére
Cirka 4-5 évente fordul elő velem ilyesmi, olyankor viszont állítólag fergeteges a műsor, melyben felbukkannak komoly fejtegetések az UFO-kat illetően, fényképalbumba illő grimaszok egy macifejen, valamint egy felszálló C130 Herkules vizuális demonstrációja szerény személyem által elkövetve, természetesen berregéssel megspékelve...
Lightosabb esetekben csak filozofálgatni vagyok hajlandó a 42-es válaszú kérdésben
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn #10882 üzenetére
Mancsom van - mellső és hátsó
Ezeket tetszőleges kombinációkban használom járásra, ám jellemzően a két hátsóval koptatom a flasztert ( a mellsők időnként besegítenek, jellemzően olyankor, amikor a robotpilóta vezet hazafelé egy kiadós szittyózás után, amit én meglehetősen kedvező áron szoktam megúszni, tekintve, hogy nem bírom a szeszt )
Amennyiben képes lennél a mancsomra ejteni a bankalapácsot, úgy kénytelen lennék hirtelen felindulásból jajjveszékelés közben mintegy véletlenül toknak használni gömbölyded búrádat a kalapácsnak...
-
válasz
Thrawn #10720 üzenetére
ma zulu idő szerint 14:30-kor találkozom B ügynökkel és lebonyolítjuk a cserét, persze pár ezredest reáfizetek erre a 320 megás kis rettenetre
lap mérne bírná?
A táp amitől egy kicsit tartok, bár szerintem egy 400-as FSP elvileg elég kell hogy legyen, ha nem kicserélem egy 500-asra, éppen tudok óccsónn
igaz kicsit sajnálom szerintem gyönyörű darabdehát halagggyunkk a korral
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Thrawn #10595 üzenetére
elromlott a sörösüveg
nemsoká a korsó is el fog...
Brigi: bővérű ismerősöm még egy érvet fel tudna vonultatni az üveges sör mellett, de az legfeljebb a 10 utáni topikba férne be
mod: a borpakolás az minek használ, mert ha csemegeuborkát pakoltál volna, az az arcbőrnek használt volna, legalábbis mindenhonnan ezt hallom az uborkapakolásról...
bubu: most, hogy mondod... akkor már két ilyen ismerősöm is van. amúgy őt ma valami miatt eltiltotta kiccsalággya a babtól
nem is értem, hogy miért
-
NoLF
veterán
válasz
Thrawn #10307 üzenetére
angliában is nagyon sok a kövér
kiviszem neki a fullzsíros szénhidrátgyűjtemény óriáspizzát
papa, mama, kölök, kiccsaj, 4en megvannak vagy fél tonnaerre mindegyik berendel "a pint of diet coke"
aztán megisznak belőle még 4et, a desszerthez meg koffeinmentes kávét, 8 kiló cukorral.
kongretulésön
-
PazsitZ
addikt
válasz
Thrawn #10296 üzenetére
Csak olyan mértékben cáfolnám a kijelentésedet, hogy a kávé az kávéízűen jó. Ha cukros löttyöt akarok inni iszok helytelenül teát. Mondjuk elvileg azt se kellene agyonízesíteni, hacsaknem egy alapból ízes pickwick vagy hasonló.
Szóval én kávét általában cukor nélkül kis tejjel szeretem.
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn #10296 üzenetére
Kolléga használ valami apró ovális bogyókat édesítőszer gyanánt - annak nincsen mellékíze, viszont olyan édes, hogy kapásból összerántja még az alfelét is az embernek
Édesítőszer? Alkoholmentes sör? Mi jön utánuk? Karikaszájú kaucsuk baba?
PazsitZ: A tea nem bejevövős semmilyen formában sajna...
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn #10091 üzenetére
A propelleres medvét ne tévesszük össze a másik pernahajderrel, akinek a legkedvesebb szórakozása védtelen túristák kifosztása
Duracél nincsen is, csak duraluminium. Amire Te gondolsz, az a duracell, de azt nyuszik használják energiaellátásukhoz - nyuszi-e vagy?
Verus: Simán - mikor mehetünk?
#10098: Együtt? Nem lesz az gyanús?
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- BMW topik
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest