Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
rarri
senior tag
Ez érdekes. Ilyen formában még nem próbáltam bedobni a kosarat, legfeljebb ha úgy dobták.
A kávé nem lesz sok, ez ma a második, egyben utolsó. ezzel kivédhetem a gyógyszerszedést. A dokim gyógyszert akart írni nekem alacsony vérnyomásra, de nem fogadtam el, mert nem az okot szünteti meg, hanem csak a tüneteket enyhíti. Így hát kávézom helyette, meg néha energiaital. Nekem az gyógyszer. 
Most megyek, este jövök. Az usziban is készítsek képet?

-
rarri
senior tag
-
rarri
senior tag
Te annyira ügyes vagy!
Mi most értünk haza. Biussal szoláriumozni voltunk. Most ebédelünk. / Tojásleves, sült oldalas, krumplipüré /, aztán Bettikével megyünk ki kosarazni, sétálni. Itt Veszprémben nagyon meleg lett, de lehet hogy a szoli miatt is érzem így.
Vista: ez így van.

Gábor: szia !

-
rarri
senior tag
Szia Bon! A kutyus elégedett az új bejáratával? Nem kezdte el lebontani megint?
Nyuszika: Tegnap a férjemnek születésnapja volt, és mire hazaértem, édesdeden és tökrészegen aludt, úgyhogy semmi nem volt.
Amúgy szép napot Neked is! 
Tim: Értem. Ez az iwiwen keresztül tényleg nem fog menni szerintem sem sajnos.

Hogyan tűnt el?
-
Verus
senior tag
Az nagyon kevés lesz
Szedjek egy kis csalánt, hogy izgalmasabb legyen?
(bocs, nem hagyhattam ki
)Philo: Nem egészen erre
Gondoltam ha már vásárlás akkor kéne új cipő, ahhoz ugye új táska, ahhoz meg új blúz és természetesen ahhoz egy új szoknya, de ha jobban meggondolom még egy nadrág is ha hűvösebb van 
-
Verus
senior tag
Mondtam már egyébként hogy füvet kéne nyírni? Ja és ki kéne cserélni a lámpakapcsolót, meg a plafonon van egy kis folt, le kéne festeni, meg a gyerek biciklijének leengedett a kereke, meg a pinceajtó szorul, meg le kéne venned a szekrény tetejéről azt a vázát amit nászajándékba kaptunk és el ne felejtsem hogy holnap mennünk kéne vásárolni is

-
ngabor2
nagyúr
én tudok... nem kell a csalánosba bemenni rövidgatyában.
ha mégis ilyen perverzióid vannak, akkor:
- szenvedni, hogy viszket
- esetleg fenistil gél.
- vagy egyéb, hűsítő gél.
- mennyél el egy patikába, és kérdezd meg gyógyszerészedet, azér' kapja a soook fizetését, hogy tuggyon. -
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
Te jobban átlátod a rendezési részét, ezen nem vitatkozok. Én azt annyira nem. Látok egyet s mást. Régen a salak még a harmadosztályos versenyeknek is elérhető volt, most már az első osztályosoknak is elég nehezen megy.
Megértem én is, jogos. Csak persze vannak kiváltságosabbak és rájuk néha másképp vonatkozik egy-két szabály. Hátbatámadás? Mit várunk el tőlük? Már az egész erről szól.... Ezzel temetik el szépen lassan az egészet ahogy van.
-
Verus
senior tag
Ugye reklámmal 174.000,- Ft, nélkül 300.000,-Ft, ezen felül persze nagyon nagy költségekkel jár egy versenyen való részvétel, ha csak az üzemanyagot és a gumikat nézzük akkor is. Miskolc prológ 3500/fő, szóval ne mondja senki, hogy ebből nincs profit. Mert van, csak elkallódik hogy szépen fejezzem ki magam.
Már rég nem veszik komolyan és már senki (se a versenyzők, se a nézők) hozzáállása nem olyan, mint volt. Belefásult mindenki ebbe. Gyökeres változásra lenne szükség, igazad van.
-
Verus
senior tag
Kint kicsit más az egész, nem filléreskednek ennyire és nem kerül az egész ennyibe. Jó versenyzőink vannak, csak néhány verseny szívonala, háááát.... A Miskolc Rally is mindig úgy van beharangozva, hogy nem lesz, a végén aztán csak beugrik egy szponzor és óriási összegeket kaszál, ha csak a salakpályán a prológot nézzük. És a profitból változik valami? Nő a színvonala a versenyeknek? Nem. Alapjában véve vannak hibák itt, erre jön rá a szúrkálkodás és a hőbörgés.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
Szép dolog a naivitás - hogy állsz a tündérmesékkel?

#13453: Az az, jól nyomod

B@sszus - ez mekkora:
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás." - Albert Einstein
És még igaza is van
-
philoxenia
MODERÁTOR
Az ártatlanság vélelme, nem az ártatlanság védelme....
Farkastörvények uralkodnak, vagy ártasz, vagy neked ártanak nem lehetsz ártatlan.Artu: nem hallgatta, a leégéssel foglalkozott...Bár, lehet a nagy hangerőtől is le lehet égni...Neki nem Balaton szand volt, csak Balaton szan...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyensúlyzavart az is okozhat 
)
Én csak álltam a tv előtt és bambultam. Ilyen egy szart már bocs