Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #35499 üzenetére
Nézem az Időképen a 30 napos előrejelzést, örömmel látom, hogy június közepén egy hétvégén szép napos idő lesz! Mondjuk az előtt és az után is minden nap esni fog, de minden nem lehet tökéletes!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #35501 üzenetére
Kifejezetten örülök annak, hogy 5-re zivatart mondanak
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Dylen
senior tag
válasz bolondember #35502 üzenetére
amit te nem tudsz megcsinálni, azt ők pláne nem, trust me
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #35504 üzenetére
Hogyne, csak úgy terveztük, Veszprémben tartjuk, nem Velencében - ismerősöm sincs olyan, akinek lenne legalább egy lyukas csónakja, nemhogy hajója...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
zolynet
veterán
ide is be tudok már lépni, eljutok már idáig ... eddig f.sza a hét
kint meg olyan páratartalom van h levegőt nem kapni
de legalább a nap fénypontját behúztuk egy tárkonyos leveskével
és egy tepsis tarjávalLife is too short to stay stock!
-
Tothgera30
Ármester
Esőzés elállt, remélem hamar kisüt a nap .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
7
addikt
válasz kételkedem #35507 üzenetére
De ő lyukas csónakot akar, nem érted?
@Bubci: Hajrá
-
bolondember
MODERÁTOR
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
7
addikt
válasz bolondember #35515 üzenetére
"Tony Stark built Lady Gaga in his basement out of blankets and sound"
-
7
addikt
válasz bolondember #35517 üzenetére
Hiába no, nem vagyok egy Tony Stark
-
Dylen
senior tag
válasz bolondember #35519 üzenetére
én azt sem tudom ki az a tony stark
vagyis tudom, de nem láttam a filmet
nagyon ciki vagyok?bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
nike_
addikt
huu, van itthon eper, úgy érzem most 2 napig fosni fogok, annyit fogok enni
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #35485 üzenetére
Grüssgott, aus Frankfurt, mein gelibte Freunde
Ach, jaja, es geht mir gut, aber ich spreche nicht sehr gut auf Deutsch - entschuldigung
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #35515 üzenetére
Hogy tetszett a PoP?
En picit csalodottan jottem ki a mozibol..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #35525 üzenetére
Ja, es geht Dir gut, ja!
Vazze - cirka 15 éve lehetett - akkor még fiatal voltam és bohó - és úgy nézett ki, hogy acél és fémszerkezet lakatos lesz belőlem. Na akkor tanítottak németül, nem túl hosszú ideig
tope: Nem szól be, vagy rája szabadítom a bőrnyakú haverokat
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Üdv nép!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kételkedem
addikt
válasz Bubu79 #35524 üzenetére
Grüssgott Frankfurtból a kedvesem barátságot köt
Ó igen, jól szerepelek, de nem beszélek nagyon jól németül - entschuldigungA doni të shkruar këtë siguri?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #35532 üzenetére
most idézhetném bolondember kartársat: HE?
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #35532 üzenetére
Suomiul csak azt ismerem, hogy kielet, meg valikko - azt is csak azóta, hogy annak idején az első bunkófonomat sikeresen belőttem az adott nyelvre
-
Bubu79
addikt
Nem jó, a telefonban is úgy van, hogy suomi
Kételkedem szösszenetére úgyis aztmondta a gugli tolmács, hogy albánul van, mer' azt ismerte fel a sorok között
-
BlacKSouL
addikt
Csak nekem szokatlan hogy Marokkó-Algéria-Tunézia is vastag felhőtakaró alatt van?
[link]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #35539 üzenetére
ott nem szokatlan a felhő. csak az Atlasz hegység kicsapatja a csapadék 90%-át a 3-4 ezer méteres hegycsúcsaival, és a sivatagban már nem esik.
amúgy ilyenkor "csak" 40-45 fok van ott, de párás, és így borzasztóbb, mint a napos idő, amikor 50fok van, de leglaább száraz...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
addikt
Úgy örülök, hogy minden filmet újra kell szinkronizálni, ezzel elbasszák a filmet nem kicsit, nagyon, lásd Rendőrakadémia
Arról meg ne is beszéljünk hogy éppen hogy vágják meg a filmeket, mert az is felér 1 misével.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Máris. Szinte a farkamat a ketrec falának csapkodom örömömben..
Amúgy tök jó hogy előreláthatólag nem is lesz az évben olyan 5-6 nap egymás után, összefüggően, amikorra bármilyen szabadtéri eseményt merhetnék tervezni. Ha nincsenek viharok és zivatar, felhőszakadás, akkor azért mert irgalmatlan hideg van, mondjuk május közepén 10 fok. Ha meg 20 fok fölé megy a levegő, akkor máris képződik a megszámlálhatatlan, rengeteg csapadékot hozó felhőszakadás, zivatar, vihar, jégeső. Régen is feltűnt volna az ilyen szar időjárás. de mintha régen nem lett volna ilyen szar. Már tavaly is jellemző volt egész nyáron, hogy délután fél 5 és 5 között szakadt le az ég, de minden egyes nap, mikor mentem haza, pl buszhoz. És mindig rendszeresen szombat-vasárnap volt hideg esős szar idő. Kivéve ha szombaton is kellett dolgozni. Akkor csak vasárnap. Most meg tényleg november óta botrányos ami az égből lejön. Biztos meg lehet magyarázni ez most épp miért jó. Nem jó. Baszni jó. De ez a szar időjárás nem jó.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tbs
addikt
-> [link]
-
Tothgera30
Ármester
Jó reggelt, ma is eső várható .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Aktív témák
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest