Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
nagyúr
válasz neduddki #13049 üzenetére
felmegy a legény a fára, hejj
meggyfa-makkfa tetejéééére,
oszt lerázza a meggyet-makkot,
te meg babám szeggyed-kapkodd a rózsás kötéééényeeeedre!Már minálunk babám, már minálunk babám az jött a szokásba,
Nem szedik a meggyet, nem szedik a meggyet fedeles kosárba.
Felmegy a leány a fára, a meggyfa tetejére,
Alánéz a legény, majd' megvakul szegény, mind a két szemére!amúgy boldog karácsonyt a teljes ámítógépfüggő társaságnak...!
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
neduddki
nagyúr
válasz fokukac #13052 üzenetére
HI!
marminalunk babam marmunlaunk babam
az jott a szokasba nem B! a legeny
nem B! a legeny szeppaplanos agyba
felmegy a legeny a lyanyra a lyanynak a derakara
oszt homlokara lehel labakoze bever
lomcson nagy F-valudv
neduddki
p.s. :- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Tim82
félisten
válasz neduddki #13053 üzenetére
Zöld erdőkön át
lombos fák alatt
azt mondtad, hogy
szedjünk ibolyát...Lóf...szt!
Nincs is ibolya!
B...szni vittél
Te engem oda!Szóljatok, ha befejeztük az álnépiesch dalok előcitálását...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
neduddki
nagyúr
HI!
Vbetuben repulnke a darvak
Kertunk vegen vagy B! v. Sz!-nak
Gyere rozsam akertunk vgebe
Oszt tedd a labad v betu formabaudv
neduddki
p.s. bof
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Csabee.
nagyúr
Üdv mindenkinek
Ma is ki xbox-oztam magamÜdv: Csabee.
-
ludsimon
veterán
Feldobok egy témát:
Minden szülő maradi?undefined
-
ludsimon
veterán
Kifejtem bővebben.
Én például nem tudnám úgy elképzelni az életem, hogy a szüleim ne szólnának mindenbe bele.
Ezalatt értem az öltözködést, haj, vagy modor.undefined
-
Tim82
félisten
válasz ludsimon #13062 üzenetére
Én el tudom úgy képzelni, hogy a szüleim nem szólnak bele mindenbe. Ha te nem tudod, az szegényes képzelőerőre vall.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Csabee.
nagyúr
Van itt valaki ? Olyan egyedül érzem magam
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Nah nincs itt senki, ledőlök én is! Good Night.
Üdv: Csabee.
-
zoltanz
nagyúr
Hay mindenki.
-
senior tag
Hali!
Pesten nem tud valaki egy viszonylag jó mosógépszerelőt? Nem baj ha olcsó de értsen a régi gépekhez is mert nem mai gyerekhez kéne.
illetve itt is megkérdem hiszem a több szem az van:
Látott már valaki olyan szerkezetet amibe betöltöd a fánktésztát és amerikai fánk formát készít belőle? Valami egyszerű kis gépezet elvileg létezik...
[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
-
Bubu79
addikt
válasz DelArco #13087 üzenetére
Kovács Lajost tudnám ajánlani, mindent tud a mosógépekről és nagy-nagy ellensége a vízkőnek - kalgonyt ajánl ellene
ÉKE! - kihagyhatatlan volt
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ladybug
őstag
válasz DelArco #13087 üzenetére
Szerintem ez az, amire gondolsz, de sima fánkforma, amit sütőbe kell tenni, az is létezik.
A mosógép, ha vízköves, inkább 20 %-os ecetet ajánlanék rá. Ennél hatékonyabb nincs. A Calgonnál sokkal olcsóbb és jobb.
Mosógépszerelőt sajnos nem tudok ajánlani.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
senior tag
-
Bubu79
addikt
válasz DelArco #13091 üzenetére
Szovjet típus, vagy vengerszkij hajdu?
És mik a tünetek?
Véncsont: Ááá, nem lesz ott vérre menő harc - nem féltem a Foltos Macskát
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ChromeX
addikt
hello, nem tudja valaki miért csak január 6.áig játszák az Avatart? Imax 3d-ben, vagy lesz utána is?
-
Bubu79
addikt
Bakker - pedig most kezdtem belejönni
-
zolynet
veterán
válasz kételkedem #13095 üzenetére
na már vártam vmi háromperhármas post-ot
haverom szokta mondani csak nem ilyen esetekre hanem 1-1 böfögés/pukizás alkalmával:
amazing knowledgeLife is too short to stay stock!
-
Bubu79
addikt
válasz zoltanz #13098 üzenetére
Királylány - most lebuktattad magad
Te sem vagy különb, csak nem volt elég vér a pucádban, hogy hozzá is szólj a témához
Egyébiránt ha szórakozni szottyan kedvem, nem kell messzire menni, hiszen itt vagy te is - mindig kapható egy kis adok-kapokra
Race:
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest