Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Psychonaut #12550 üzenetére
Tuti
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Csabee.
nagyúr
válasz kételkedem #12546 üzenetére
Hazajöttem.. fasza Legalább hozott másfél kiló fornettit...
Sajnos tényleg kezd beigazolódni hogy minden nő k.......[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Tim82
félisten
válasz Csabee. #12557 üzenetére
Ja ja és minden férfi strici. Játsszuk azt, hogy minél nagyobb közhelyeket mondunk!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Psychonaut #12560 üzenetére
Na ja, de ráadásul magja olyan, mint az öszvéré.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
pohár
félisten
Nem közhely, de van olyan jó:
A túlzott kávéfogyasztás félreismerhetetlen jelei:
- a legutóbbi holdfogyatkozás óta nem pislogott
- nyitott szemmel alszik
- tüsszentés közben sem csukja be a szemét
- már a harmadik pulóvert készíti el, pedig nem is tud kötni
- csakis földrengéskor áll nyugodtan, egy helyben
- az ápolónőnek szuperszámítógépre van szüksége, hogy megmérje a pulzusát
- a kokain lelassítja
- 20 mérföldet sétál a gyaloglógépen, mikor rájön, hogy nincs is bekapcsolva
- az ízlelőbimbói olyan érzéketlenek, hogy akár forró lávát is iszogathatna
- távirányító nélkül gyorsabban vált csatornát
- a macskáit Tejszínnek és Cukornak nevezi
- a kávésbögréjén egy kávésbögre képe van
- lekörözi az Energizer nyuszit
- a mozgásérzékelőkben rövidzárlatot okoz
- az idegrángásai látszanak a Richter-skálán
- segít a kutyának kergetni a farkát
- a kávésbögréjére biztosítást köt a Lloyd's-nál
- jövendőbelijét mindenkinek a kávézópartnereként mutatja be
- napi négy szívrohamot símán kibír
- mindenkit átenged a gyalogátkelőn, mire rájön, hogy otthonhagyta a kocsiját
- parkolásnál megbüntetik gyorshajtásért
- saját fogaival őrli meg a kávészemeket
- a videofilmeket gyorstekerésben nézni
- kábel nélkül be tudja bikázni az autóját
- mások körmét rágja
- 50 méterről le tudja fényképezni magát késleltető kioldó nélkül
- egy hét alatt három pár teniszzoknit tesz tönkreGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
BlacKSouL
addikt
..de elnézem neked, mert engem szeretsz,
s így rossz ember nem lehetsz ..asszem megint megfáztam. úgyhogy sokkterápiaként megeszek 7 mandarint, és gyorsan öblögetek egy pohár vodkamartinivel. nagyon kevés martinim és nagyon sok vodkám maradt, úgyhogy picirit tömény. reggel meg irgalmatlan mennyiségű fokhagymát tömök az arcomba, amíg még van ép nyálkahártya ami nem fáj. na az segíteni szokott
tényleg, valaki kóstolta már a martini rosatot? én ezen az elcseszett megyeszékhelyen még egyik boltban sem találtam
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
NoLF
veterán
remek karácsony lesz ez, egész nap remegek és letörik minden végtagom, annyira fáj...
neocitran kúra következik.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
karácsony? az meg mi?
az az a izé, amikor a kereskedők azt sulykolják beléd, hogy vásárolj nagyon sokat mindenből, és ajándékozz nagyon sokat a szeretteidnek, mert anélkül nem fogják tudni hogy szereted-e őket?
nekem ebből a mesterségesen generált felhajtásból van elegem, amikor az emberek úgy érzik hogy 2 napig nem lesz nyitva semmi, és háborús készleteket kell felhalmozniuk, ezért elárasztják a boltokat és felvásárolnak mindent amit csak látnak.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
pohár
félisten
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
neduddki
nagyúr
HI!
trigeres csukja hidd el rosszabb, ultrahangos vibrator bekeszitve enenk oromere:- (
udv
neduddki
p.s. sikerult vmit intezni?
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Csabee.
nagyúr
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Várjátok a Jézuskát ti is
Üdv: Csabee.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Janoska26 #12507 üzenetére
Télleg. Hol a nyuszi?
Csabee #12544: legalábbis megmondom neki, hogy egy nő akkor várat magára(késik) ha azt akarja hogy meg..ák. Namármost. Vagy hagyja magát, vagy kéreti tovább, de akkor várhat ítéletnapig.
Ha meg ez nem volt szándék, akkor meg kár idegeskedni miatta, Fornetti kilószám ide vagy oda.az meg milyen már, hogy a száraz martini csak száraz, de iható, az édes meg édes ugyan, de mellé még irgalmatlan keserű is. camparitól elviselem ha keserű, noha épp ezért sohasenem iszom. de édes martinitől hogy keserű..hát epét akarok én inni, vagy édeset?
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
csak én vagyok magányos? mindenki összebújt valakivel akit szeret? mert akkor én is összebújok egy fél szál lókolbásszal. valamit ennem kell, mert ez a rohadt pia megéheztet. a kedvenc hamburgeresem meg csak 10-ig van, csak hétégén van 3-ig illetve 2-ig.
-
pohár
félisten
válasz BlacKSouL #12576 üzenetére
Én itt vagyok, kár hogy messzi van Salgótarján, lenne kivel innod
-
BlacKSouL
addikt
akkor isten éltessen tesvírem, egészségedre...
találtam egy kis téliszalámit is a lókolbász mellé, meg valami jóféle tormát.nem mondom hogy jó volt ma hajnalban kelni és bemenni melóba, de még ott emberek közt lenni is jobb volt, mint az elkövetkező 6-7 nap lesz szilveszterig.egyedül. tudva hogy valakik, egyesek meg együtt vannak...na de ebbe bele se megyek.
messze vagyunk, de attól még iszom egészségedre... vivát!
nagyúr: nekem nem rémlik sajna... pedig ötletem az lenne
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Ez nagyon kész
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
BlacKSouL
addikt
valami tavalyi ezeréves mézesbarackból is leltem egy jó bögrényit. belekóstoljak vagy se nem? szilveszterkor úgyis az lesz, ne igyak előre a mackó bőrire?
jó vót ez a film...mi is vót?...Ripley és a maffiózók.
én most elhúznék délre..napsütést akarok és kék eget...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tibi666
senior tag
nem találom a xanaxom. lehet tegnap anyámnál hagytam.
tequiláztam, és söröztem, álmosnak lenni túl nagy luxus. -
pohár
félisten
válasz BlacKSouL #12587 üzenetére
Tényleeeeg! (homlokcsapós smiley)
Na mentem aludni, szép jóéjszakát mindenkinek, és kellemes ünnepeket!
-
BlacKSouL
addikt
Viszont kívánjuk!
Na és mivel én vagyok az utolsó mohikán, az élharcos, azért megengedem magamnak hogy pihenjek egy rövidet. minthogy az imént riadtam fel egy asztalra borulós horkolásból most a homlokamon a "rtzu-dfghjk-cvbnm" lenyomata.
aggyisten mindenkinek!
-
fasirTTT
őstag
na elmentem az új cuccokért
hudevártammár xD
hazajöttem olyan 5körül és csak 1 órakor néztem meg a karit....
most teszem a crysis-t xDD -
zolynet
veterán
miért is ne tudnék aludni
f5 óta forgolódtam, pedig koktéloztam este kicsit
nem hiszem h az ajándékok izgalma miatt nem megyLife is too short to stay stock!
-
Bubu79
addikt
válasz zolynet #12591 üzenetére
Biztos a Karácsony Szelleme sertepertél Körülötted
Én tudtam volna - de nem lehetett
Reggeli - sajtos és tepertős pogácsa - nyakon borítva némi kakaós macskabenzinnel
Jahm - pálinkás gyóreggelt!
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
AMD Power
titán
Boldog Karácsonyt nektek!!
Én még megyek azért melózni egy kicsit de csak 2-ig.
-
venember83
nagyúr
Csak másfél év kellett, hogy véletlenül rájöjjek, hogy a touchpad alján lehet oldalirányban görgetni. Gratulációk jöhetnek privátban.
-
Racecam
nagyúr
válasz venember83 #12595 üzenetére
Gratulálok!
mod: Ja, bocs, privi akart lenni.
mod.2: Húú bazzz, az enyémen is!!
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
Nem lehet sikeres ember, aki tapipaddal egerészik
A cég nagylelkűségének hála van lehetőségem wifi routert tesztelnem itthon, noha egyelőre még nincs szükségem igazán rá...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Killing
addikt
Lehet csak a jézuska varázsolta bele, de én is csak kb. 10 nap múlva jöttem rá hogy a K550i-m hátulján az a két kerek led nem csak a design része.
Race: Akkor neked is grat!mod: Szép jó reggelt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #12598 üzenetére
Nem routert kaptam, hanem ajándékutalványt a cég alapítványától - ezt fektettem be holmi szilícium morzsába.
Tekintve, hogy az utalvány meghatározott helyekre szól csak, így adta magát a dolog, hogy a tacskóban nézelődjek - lévén ez esett útba ma reggel hazafelé jövet.
A termék egy meglehetősen egyszerű jószág, illetve jószágok, mert össze volt csomagolva - egy USB WIFI adapter (TL-WN321G) és egy WIFI Router (TL-WR340GD)
Cirka két hét múlva pedig már hasznát is fogom venni
Tesztelés később, mert most irgalmatlan álmos vagyok...
A TP-Link fikázást kérem hanyagolni, talált pénzen vett jószágok és a NET megosztáshoz alighanem bőven elégséges ez a kombo is
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest