Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szten Márs
nagyúr
Én azért döntően a középső fókuszpontot használom, szóval a 3 pontos AF engem nem riasztana el. A kis keresője annál inkább, ebben is az E-30 ami már teljesen korrektnek mondható. Fene jó gép lett az, legalábbis így tesztek és speckók alapján... és valóban, meg is kérik az árát rendesen...
-
ordogboc
tag
Amit ebben a hozzászólásban írtál emulátor az rámenne az én e-410-re? oder nicht? lehetetlen, hogy AF visszajelzést csikarjak ki?
Nekem nincs bajom a kitobjektívekkel, csak nincs elég pénzem, és szeretnék egy normális telét. -
-
olli
tag
Iso 1600-on az első kép bal szélénél a nyomtató szürke háta.
A másik kép ISO 1600-on, a gépet fejre állítottam, így a jobb oldalhoz került a nyomtató szürke háta, majd 360 fokkal elforgattam a képet. Így a bal és jobb oldal ugyan olyan téma részt tartalmaz. Még mindig nem látok alapvetően eltérő színeket, erőteljes lilulást.
Azt igen, hogy a fényképezéshez nekem fény kell. A Sigma 18-50mm F3.5-5.6 kitobival készültek a képek.Érdekes, hogy az egyik képen hot pixelek látszanak itt-ott, a másikon semmi. Rawból lettek jpg-be áttéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi