- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Freddy76 #5199 üzenetére
Értékelném, ha rendesen elolvasnád amit írtam és valamivel kisebb arccal mondanád, hogy fingom sincs, miről beszélek. Idézem magam : "Perverz vagyok, úgyhogy a tükör nálam marad. Mindenképp valami olyanban, aminek van jövője, az Olympus 4/3 meg nem annak néz ki, sajnos."
Szóval egy büdös szóval sem említettem az m4/3 rendszert. Egyébként amit azzal kapcsolatban írtál még egyet is értek. De remélem azt eldönthetem, hogy mekkora fotós táskával szaladgálok, és nem kell kötelezően tükör nélküli rendszerben gondolkodnom.
Szóval ha kérhetem, akkor máskor kicsit kultúráltabban, ha lehet. Köszi!Egyébként meg E-3-mal fotózom, tudom, milyen jpg esik ki belőle. Tény, hogy a többi gyártónak közel sincs ilyen jó jpg feldolgozó algoritmusa. Nehezen, de megszoknám a hiányát, úgyis kezdek átszokni a raw-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Linux kezdőknek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- bambano: Bambanő háza tája
- Tea
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest