-
LOGOUT.hu
Párizs 2024
07.26. - 08.11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz homerhamm #1120 üzenetére
...snoop doggnak rá kellene gyújtani róla egy rakétára, tolni egy adag speedet és beszólni, hogy: "már csak 2-t kell aludni és találkozunk a la-i olimpián"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hdanesz
őstag
válasz homerhamm #1083 üzenetére
Megnéztem ma reggel. Eléggé egyedi volt úgymond. Nem tudom, hogy komolyan gondolta vagy inkább csak parodizálni szerette volna kicsit az egészet.
Kb. 10-12 éve láttam egy jóembert, Bboy Junior-t...aki 3 éves kóra óta gyermekbénulásban szenved. Tud járni, de látszik hogy valami nem százas a lábával. Ezért ráment arra, hogy főleg a kezével viszi a prímet. Teljesen egyedi és addig nem látott dolgokat hozott a breaktánc-ba.
Itt egy videó arról, hogy kb. mit tud. Nem tudom, hogy aktív-e még...anno engem nagyon lenyűgözött. Némelyik mozdulat simán beleférne a klasszik tornába gyűrűn vagy lovon.
-
mephi666
nagyúr
válasz homerhamm #1024 üzenetére
...eurosport2-n a hangerőt kicsit állíthatnák, hogy a kommentátorok pofázása ne nyomja el az alapzenét, ami a produkcióhoz hozzátartozik
...ui: lehetne parkour versenyszám is 4 év múlva valami jó kiépített pályával, amit a fordulók közt folyamatosan nehezítenek/átalakítanak
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Redneck
nagyúr
válasz homerhamm #891 üzenetére
Nem vesztesz semmit. Az olasz kapus óriási, mi meg fél meccsen keresztül fogatlan oroszlánként játszottunk. Büntetők döntenek.
Egon:
Két negyed alvással, a bírói segítség ellenére sem tudtunk rendes játékidőben nyerni. Szomorú.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
mephi666
nagyúr
válasz homerhamm #887 üzenetére
...női kosár... a férfi kosárnak van valami értelme, amikor LeBron-ok erősítik a csapatukat?
-
mephi666
nagyúr
válasz homerhamm #386 üzenetére
...mert kb a töke televan a médiával? ami azért érthető is, mert egy ideje más se megy, csak a fikázása... jól teszi, ha beint nekik... majd nyilatkozik, ha az utolsó számát is leúszta, addig még dolga van... vagy akkor sem ő tudja... éremátadón azért 1-1 őszinte mosoly felcsillant, örül ő ennek az ezüstnek... lehet most kapta meg ahhoz a motivációt, hogy még többet dolgozzon... lehet hosszútávon mi is nyerünk azzal, ha időnként ellenfelére akad és "csak" ezüstöt nyer, mert ha folyamatosan szétnyerné magát, gyorsan kiégne?
ma akkor:
20km férfi-női séta
női-férfi vitorlázás
10:00 cselgáncs, Vég Zsombor (16 közé jutásért)
11:00 női 200 hát időmérők 2 magyar résztvevővel
11:18 férfi 100 gyors időmérő (Szabó Szebasztián)
11:47 férfi 200 vegyes (Zombori Gábor)
12:00 női 50 méteres lövészet selejtező (Mészáros Eszter)
12:05 női 4x200 gyorsváltó időmérő
14:00 női kézilabda spanyolok ellen
16:18 Hámori Luca bunyózik 8 közé jutásért
17:38 Kovács Richár bunyózik 4 közé jutásért
18:15 torna egyéni összetett döntő Czifra Bettinával
20:38 férfi 200 hát döntő Kós Huberttel (jó lenne, ha ebben a körben is a legjobb időt produkálná)úszás mellett tornára és a 20km-es sétákra osztanak ma érmet... reálisan 1 dobogót várhatunk (jó lenne, ha meglenne az 1. arany)
-
mephi666
nagyúr
válasz homerhamm #154 üzenetére
na igen: 2 magyar csörtéje helyett olasz kellett volna egyik ellenfélnek ...vagy 2 elődöntőbe kellett volna ez a párosítás
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
titán
válasz homerhamm #120 üzenetére
Nem rosszak a brazilok. Nálunk biztosan nem. Csak ritkán játszunk velük, emiatt azt gondoljuk, hogy gyengébbek. De ahogy a meccs mutatja, hasonló erősségű csapat az övéké. De nem is kell őket legyőzni. Inkább a kötelezőket kell hozni:
- angola
- hollandia
- spanyolországHa ezeket verjük megvan a következő kör
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Vismajor01
addikt
válasz homerhamm #105 üzenetére
Jó kérdés. Mahuri most kapott ki. Gyűlölöm a vivasban és a pingpongban is amikor tok passzív az egyik fél és a másik hibáiból el, de hát istenem nyerni kell mindegy hogy hogy
E: mondjuk ne pingpongot uszo dontoben ma van valaki tolunk?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
MODERÁTOR
válasz homerhamm #54 üzenetére
Indul az Euroviziós táncdalfesztivál omg - na jó a muzak rendben van.
Hol van Asterix és Obelix? Kultikus francia képregények? XIII -hoz hasonlót láttam táncosokon, csak XVIII volt azt hiszem…
A protézises manöken és a mankós breaktáncos hatalmas plusz, komolyan, ezt tudom értékelniAlapvetően egy ideje nem értem mi köze ennek a sporthoz, Olimpiához.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
myckey
veterán
válasz homerhamm #54 üzenetére
Te tudod hogy miféle entitás volt látható?
szrk
Azért lehet nem mernék sétálni ezen a hídon...mindenféle idegen lények, félelmetesekDe legalább jó a music !
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
válasz homerhamm #28 üzenetére
Mivel a sajátomat törölnöm kellett a hasznos kiegészítésed miatt, így a lineáris gondolkodás elvét követve, mivel az én hsz-em miattad haszontalan lett, így annak törlése miatt a tiéd is
Minden tettünknek van következménye
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
válasz homerhamm #30 üzenetére
Szuper, köszi.
TG: nagyon jó ötlet, ha van energiád berakni ide az adott napi magyar vonatkozásokat, köszönjük. Könnyebb célzottan turkálni a stream-ekben
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
l.skywalker
titán
igen, néztem ma két focimeccset is és 2 rögbimecset is
Max előfizetőknek megy stream-ben
Ez az Argentína-Marokkó focimeccs brutális meccs volt
Véget ért 2 órával ezelőtt, 2:2-vel. Most kiderült, hogy nem véget ért, hanem félbeszakadt, mert az argentínok 106. percben lőtt egyenlítő góljánál berohantak a marokkói szurkolók és a játékvezető félbeszakította.
Most két órával később folytatták és megVARozták az utolsó gólt, amit végül les miatt elvettek, lejátszották a maradék 3 percet és végül Marokkó nyert 2:1-re
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest