-
LOGOUT.hu
Párizs 2024
07.26. - 08.11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Szerintem ezután az olimpia után ezt (is) elengedhetjük, még az se biztos, hogy bármelyik nemzet jelenlegi versenyzői a következőn nem egy másik színeiben jönnek.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
.LnB
titán
A gördeszka és a bmx mindenképp jobb. És a céljuk az, hogy a fiatalabb korosztályt is megfogják. Kvázi az esportokat helyettesítik.
Az X-games legtöbb versenyszáma olimpiai sportág lehetne (jó ilyen motocross azért nem). Ugyan úgy ahogy a téli X-Games-ről szinte minden az. Snowboard pipeline például. Hol tartana az emberiség egy Shawn White nélkül?!?!
Meglepődve tapasztalom, hogy sokan nem értékelik a freestyle számokat. Pedig brutálisan nehéz a gördeszka és a bmx is. Nekem a görkori is hiányzik. (fú de szeretem ezt a videót: [link] !)
Ez kvázi olyan, mintha Messi leugrana itthon a helyi grundra focizni: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mephi666
nagyúr
...valaki fel tudna világosítani, hogy miért 3x3 a neve? akkor lenne helytálló, ha 3 csapat játszana váltásban egymás ellen 3-3 játékossal oda-vissza, majd rangsorolnák őket az eredmények alapján... de mivel csak 2 csapat játszik 3-3 játékossal, ezért 3+3 kosárlabdának kellene lennie ...szerintem így lenne logikus (vagy úgy gondolják, hogy az x a "versus"-t jelenti, de akkor meg 3 vs 3 is lehetne... csak ez meg a külföldieknek lenne furcsa?)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hdanesz
őstag
Bolt amikor a 9.58-at futotta 2009-ben, akkor 10.4 méter/sec sebességgel futott...átlagban, ami 37.58 km/h.
Később 2011-ben egy belga kutatás megállapította, hogy egy akkori 9.74-es futásánál a 63-64 méter környékén 43.99km/h-val futott. Az volt akkor a top sebessége. Ami még vicces Bolt-al kapcsolatban, hogy 'biomechanikai' szempontból ő túl magas és szikár sprinternek. Elvileg ő robban ki leglassabban (ha lehet ilyet mondani ) a rajtnál is emiatt...aztán begyújtja a rakétákat és hello.
Ezen a videón átlagos emberek futnak ellene. Látszik, hogy fél gázzal megy. Elképesztő.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...annyira azért nem lehetetlen, de 100méteren fel sem tudsz gyorsulni Usain Bolt rekordja viszont köszöni jól van továbbra is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
vond
MODERÁTOR
Ha szépen akarok fogalmazni, akkor azt mondom, okosan taktikáztak. Ha nem annyira szépen, akkor csesszék meg a számító dögök.
Ettől függetlenül gyönyörű szép ez a két 4. hely. Szerintem ember nem gondolta volna, hogy két ilyen eredményt hozunk országúti kerékpárban. Nagy gratula Blankának és Atinak!
mephi666: Teljesen megérdemelte.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
mephi666
nagyúr
...ez vicc volt usa már a kezdetek óta egy olvasztótégely és pingpongban "véletlenül" pont keletiekből tudtak összerakni egy ütős csapatot... akiket én is úgy tippelek, hogy már az államokba születtek... nem gondoltam ezt túl és nem is az volt a célom, hogy bárki továbbgondolja... egyszerűen csak viccesnek találtam
...ja és mintha első napokban usa pont lövészetben hullott volna ki gyorsan: az is vicces a másik irányból