Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Párizs 2024
07.26. - 08.11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A gördeszka és a bmx mindenképp jobb. És a céljuk az, hogy a fiatalabb korosztályt is megfogják. Kvázi az esportokat helyettesítik.
Az X-games legtöbb versenyszáma olimpiai sportág lehetne (jó ilyen motocross azért nem). Ugyan úgy ahogy a téli X-Games-ről szinte minden az. Snowboard pipeline például. Hol tartana az emberiség egy Shawn White nélkül?!?!
Meglepődve tapasztalom, hogy sokan nem értékelik a freestyle számokat. Pedig brutálisan nehéz a gördeszka és a bmx is. Nekem a görkori is hiányzik.
(fú de szeretem ezt a videót: [link] !)
Ez kvázi olyan, mintha Messi leugrana itthon a helyi grundra focizni: [link]
-
mephi666
nagyúr
...valaki fel tudna világosítani, hogy miért 3x3 a neve?
akkor lenne helytálló, ha 3 csapat játszana váltásban egymás ellen 3-3 játékossal oda-vissza, majd rangsorolnák őket az eredmények alapján... de mivel csak 2 csapat játszik 3-3 játékossal, ezért 3+3 kosárlabdának kellene lennie
...szerintem így lenne logikus (vagy úgy gondolják, hogy az x a "versus"-t jelenti, de akkor meg 3 vs 3 is lehetne... csak ez meg a külföldieknek lenne furcsa?)
-
hdanesz
őstag
Bolt amikor a 9.58-at futotta 2009-ben, akkor 10.4 méter/sec sebességgel futott...átlagban, ami 37.58 km/h.
Később 2011-ben egy belga kutatás megállapította, hogy egy akkori 9.74-es futásánál a 63-64 méter környékén 43.99km/h-val futott. Az volt akkor a top sebessége. Ami még vicces Bolt-al kapcsolatban, hogy 'biomechanikai' szempontból ő túl magas és szikár sprinternek. Elvileg ő robban ki leglassabban (ha lehet ilyet mondani
) a rajtnál is emiatt...aztán begyújtja a rakétákat és hello.
Ezen a videón átlagos emberek futnak ellene. Látszik, hogy fél gázzal megy. Elképesztő.
-
vond
MODERÁTOR
Ha szépen akarok fogalmazni, akkor azt mondom, okosan taktikáztak. Ha nem annyira szépen, akkor csesszék meg a számító dögök.
Ettől függetlenül gyönyörű szép ez a két 4. hely. Szerintem ember nem gondolta volna, hogy két ilyen eredményt hozunk országúti kerékpárban. Nagy gratula Blankának és Atinak!
mephi666: Teljesen megérdemelte.
-
mephi666
nagyúr
...ez vicc volt
usa már a kezdetek óta egy olvasztótégely és pingpongban "véletlenül" pont keletiekből tudtak összerakni egy ütős csapatot... akiket én is úgy tippelek, hogy már az államokba születtek... nem gondoltam ezt túl és nem is az volt a célom, hogy bárki továbbgondolja... egyszerűen csak viccesnek találtam
...ja és mintha első napokban usa pont lövészetben hullott volna ki gyorsan: az is vicces a másik irányból
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest