Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Párizs 2024
07.26. - 08.11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...na hát összerázódnak itt is a végén, hogy garantáltan beh*gyozzunk megint az izgalomtól
...ez a 2 üldöző megállhatna egy finom croissantra
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
...gyá, dobogót meg kellene fogni azért mindenképp... legalább ebből a trióból induljon meg utolsó erőből
'Zmeg...oroszrulett lett a vége, azért ez a 4. hely se rossz, de lehetett volna ezüst is
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Egon
nagyúr
válasz mephi666 #704 üzenetére
Ezt elcseszte kicsit. Persze utólag könnyű okosnak lenni, de menni kellett volna az amerikaival, és hagyni hogy a két másik egymást méregesse... Ennél rosszabb kimenetele nem lehetett volna...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Peterhappy
őstag
Basszus 4.
Elozetesen alairtam volna, csoda eredmeny a csoda lanykatol
De igy ez azert faj. Foleg neki. Tobbet erdemelt volna, nagyon buszkek lehetunk ra (is) igy is! ❤️ -
szebe
addikt
Ha úgy nézzük, a belga meg a holland jól csinálta, mert egy métert nem mentek, Kopeckyt is Faulkner hozta végig. Úgy tudott meglógni Faulkner is, hogy Blanka ment volna utána, de a többiek egy métert se mentek, ahogy kiállt Blanka, el is úszott Faulkner.
Szubjektíve meg nem írom mit gondolok róluk
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
mephi666
nagyúr
...és mennyi tartalék volt még az amerikaiban, hogy pillanatok alatt fél perc előnyt épített ki? durván lelépett
-
vond
MODERÁTOR
Ha szépen akarok fogalmazni, akkor azt mondom, okosan taktikáztak. Ha nem annyira szépen, akkor csesszék meg a számító dögök.
Ettől függetlenül gyönyörű szép ez a két 4. hely. Szerintem ember nem gondolta volna, hogy két ilyen eredményt hozunk országúti kerékpárban. Nagy gratula Blankának és Atinak!
mephi666: Teljesen megérdemelte.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Ricardo
titán
Szép negyedik hely.
Ettől függetlenül picit olyan mint amikor az embernek négyese van a lottón.
Ha az első szám nem stimmel, és az utána jövő négy igen, akkor az ember ugrál örömében hogy négyese van.
Ha viszont szépen sorban az elsőtől a negyedikig stimmelnek a számok, akkor az ötödik húzása előtt már feszülten figyel, majd kihúzzák, és an nem a te ötödik számod, akkor morcos az ember.
Ez most a második verzió, mert a végéig ott volt az érem., és az utolsó pillanatban ment el.
De ettől még ugyanolyan jó eredmény.
Hatalmas gratuláció jár érte -
mephi666
nagyúr
természetesen megérdemelte, csak azt mondom, hogy amíg az üldöző trió egymással szórakozott, önerőből elment a világ végére
csak most nézem, hogy Valter Attiláék 272km-es távot tekertek ez embertelen... 20+ éve amikor mindennapos volt, hogy nyári szünetben, unalmamban 100-150eket tettem meg a sárnehéz montenbájkommal, akkor volt hogy átmentem haverokhoz kunszentre, egyhuzamban... az 60+ km volt 2.5 óra alatt... sík terepen, kényelmesen... (egész napos cserkeszőlői fürdőzés után meg ugyanez a táv hazáig megint 2.5 óra alatt) ők meg bő 6 óra alatt ezt a távot majdnem 5 soron tették meg ...jó, én soha nem készültem olimpikonnak, de akkor is felfoghatatlan még úgy is ez a teljesítmény, hogy biciklivel szerintem megkerültem a földet 1-2szer
...1500 gyorsban Betlehem Dávid 4.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...kalapácsban van pár ismerős alak korábbi döntőkből: a lengyel és a kanadai pl
-
mephi666
nagyúr
Katzberg ezt simán nyeri most is
-
Egon
nagyúr
válasz mephi666 #709 üzenetére
Őt nyilván nem tudta volna odaérni, de ha előbb megindítja a hajrát, meglett volna az esély arra, hogy a holland meg a másik csaj egymásra vár a követéssel, és lehet hogy tudott volna akkora előnyt építeni, hogy az utolsó km-en már nem tudták volna befogni...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
mephi666
nagyúr
válasz Creative997 #719 üzenetére
...ő mindig jó volt és abszolút nem kalapácsos alkata van... durva, hogy 35-40 éve 100on csoda volt bemenni 10 alá, mostanra meg döntőbe nem lehet 10el kerülni... kalapácsban meg nem tudtak "fejlődni"
-
addikt
Egy ezüst.
Go Gunners!
-
Creative997
őstag
Szép volt Bence
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
hdanesz
őstag
Az utolsó dobást hogy mérték 80 alattinak?
-
Egon
nagyúr
Asszem kihozta a helyzetből a maximumot, elismerésem...
Szépen csillog az ezüst is.Már ütjük a románokat, ez is nagy elégtétel...
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
Amúgy nem volt róla szó, de Djoko 7-6 7-6-ra megverte Alcarazt és megvan neki az utolsó érem ami hiányzott.
Kifejezetten irritáló az ember de amit elert a pályafutása során, az valami elkepeszto.Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Egon
nagyúr
válasz Creative997 #726 üzenetére
+1.
Federer és Nadal sokkal szimpatikusabb."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Creative997
őstag
Na akkor egy izgis 100m
-
Creative997
őstag
9.82-vel nem lehetsz dobogós bazz
-
mephi666
nagyúr
válasz Creative997 #729 üzenetére
...picit szoros lett a befutó dupla 9.79el
-
hdanesz
őstag
válasz Creative997 #728 üzenetére
Annyira vicces látni, a befutó után amikor a sprinterek már csak galoppoznak....a fotósok meg kb. sprintelnek mellettük.... Ilyenkor gondolkozom el igazán, hogy mennyire gyorsak ezek a srácok.
-
szebe
addikt
-
MODERÁTOR
Ma elmaradt a szokásos nagyhalál színjáték, általában ezt nagyon besz@&€k az ellenfelei. Ennyire jól, nagyon elszántan, fixálva még nem láttam játszani, ezt most megérdemelte.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
mephi666
nagyúr
...annyira azért nem lehetetlen, de 100méteren fel sem tudsz gyorsulni Usain Bolt rekordja viszont köszöni jól van továbbra is
-
Creative997
őstag
-
hdanesz
őstag
Bolt amikor a 9.58-at futotta 2009-ben, akkor 10.4 méter/sec sebességgel futott...átlagban, ami 37.58 km/h.
Később 2011-ben egy belga kutatás megállapította, hogy egy akkori 9.74-es futásánál a 63-64 méter környékén 43.99km/h-val futott. Az volt akkor a top sebessége. Ami még vicces Bolt-al kapcsolatban, hogy 'biomechanikai' szempontból ő túl magas és szikár sprinternek. Elvileg ő robban ki leglassabban (ha lehet ilyet mondani ) a rajtnál is emiatt...aztán begyújtja a rakétákat és hello.
Ezen a videón átlagos emberek futnak ellene. Látszik, hogy fél gázzal megy. Elképesztő.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...kár hasonlítgatni: nálunk általánosban futottuk 3-3.5percek alatt a 800at... ha valaki bement 3perc alá, az már komoly volt... itt meg 3.5perc alatt futnak 1500at
Boltról nekem a lazasága maradt meg, hogy sokszor úgy verte rommá a mezőnyt, hogy láthatóan hagyott is még benne időt
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
+1
@Egon: +1
Szamkmra Federer volt es lesz az orok kedvenc. -
Peterhappy
őstag
Bencenek oriasgrat, benne en nagyon biztam, azaz ezust kb aranyat jelent, amit Katzberg tud, az mar szinte masik sport.
A 100m sikfutas piszkosul jo volt, most neztem vissza, brutalis.
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
mephi666
nagyúr
válasz Peterhappy #739 üzenetére
...azért Nadal se kutya: amikor 2 éve 5.5 órás játszmában hozta vissza a halál mögül Medvedev ellen az aopen döntőjében... Federer mellett nekem ő is kedvenc még annak ellenére is, hogy madrid drukker
belgáknak van egy jó futójuk 400méterre: "Tremble mortals and despair, Doom has come to this world."
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Peterhappy #743 üzenetére
nem láttam még, de tényleg jó lehet előtte elszívtak egy spanglit
Nadalról az maradt meg nagyon, amikor véletlenül meglőtte a labdaszedő lányt ...ők ketten Federerrel élen jártak a példamutatásban is
-
.LnB
titán
Elcseszte... Mit cseszett el? Semmit.
Ezek a lányok nem hülyék. Nem azért nem mentek, hogy a másik ne nyerjen, hanem mert nem maradt erejük_!
Vos és Blanka szépen megszöktek, sokat tettek bele. Szépen felváltva vezettek egymásnak (a magyar kommentár ellenére is, Vos szépen besegített végig. Nem is érettem, hogy Daniék a Eurosport-on mit magyaráznak Vos-ra!?)
Lotte meg elsőnek támadta be a mezőnyt, még amikor együtt voltak, és utána egyedül ért fel az előtte lévő csoportra. Nem kevés energiát elégetve ezzel.
És ne felejtsük el Faulkner-t, aki meg szinte Kopecky-t húzta fel Blankáékra, mert ott már Lotte-n látszott az, hogy hiányzik belőle az erő. Felváltva vezettek ők is, de mintha az amerikai lány többet tett volna bele.
És a végén benne maradt a legtöbb erő. Ami engem is nagyon meglepett. De nem hagyott kérdést ahogy megindult, és elment.
Szóval Blanka, Vos, és Lotte nem azért nem ment mert önzőztek, hanem mert nem volt bennük több. Valószínűleg nekik fájt ez a legjobban. Semmit nem csesztek el senki ott az elejében.Persze fájó kicsit, hogy nem lett érem. De ez így is óriási siker, csak nagyon kicsin múlt a csoda.
Ezekben a válogatott versenyekben pont az a szép is és rossz is, hogy itt nincsenek csapatok. Hiába vannak páran egy mezben, itt egyéni érdekekről szól a verseny. Ez a férfi versenyen nagyon látszott. Ott rengeteg "érthetetlen" támadás volt, ami a honfitársak kárára ment. De igazából mivel mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti, így nem lehet felróni senkinek semmit.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mephi666
nagyúr
válasz hobizoli #747 üzenetére
...ha létezne olimpiai játék (régen volt summer games a dos-os korszakban, utána sydney2000, azóta nem tudom készült-e újabb), most akkorát menne a fickó skinje, hogy többet keresne vele, mint az ezüsttel
-
hdanesz
őstag
válasz hobizoli #747 üzenetére
Igen, azt írták a képnél is amit linkeltél, hogy nyugalmazott csendőr. Azt nem írták jelenleg mit csinál, de elképzelhető hogy nyomozó.
Az jutott még eszembe, hogy mekkora sztori lett volna manapság (meg volt is anno) Takács Károly sportlövő története. A jobb kézfejét roncsolta egy gránát, így fogta magát ...megtanult a bal kezével lőni...és kétszer is olimpiai bajnok lett.
Vajon mostanság indulhatott volna így olimpián? Vagy paralimpián csak?
-
mephi666
nagyúr
lövészetben szerintem igen, ha a testi fogyatéka nem befolyásolja a teljesítményben... úgy néz ki, ő azon kevesek közé tartozik, aki a gyengébb kezét is ugyanúgy tudja használni, mint az erősebbet... snookerben Ronnie tudott megtanulni úgy balkézzel játszani, hogy tán komplett versenyt is nyert úgy, hogy kizárólag azt használta (ott mondjuk ez a képesség óriási előnyt jelent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest