Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila2019
tag
Üdv.
Van egy LG CX tv-m szeretnék külső hdd-t venni amin filmeket tárolnék , szerintek ezt olvassa a tv, nem lesz probléma a 6tb?
Toshiba canvio for desktop 6TB 3,5' -
Attila2019
tag
válasz
freemanone
üzenetére
Üdv.
MM Hama 2.1 hdmi kábelel(1,5méter) van összekötve a hdmi4-es portba ami a tv hátulján van nem oldalt .
Msi 3070 suprim x kártya csak egy Hdmi port van. -
Attila2019
tag
Üdv.
Ha bekapcsolom a Azonnali játékválaszok funkciót akkor 120hz-en megy a tv 4k felbontáson fut PCre kötve.Viszont elég gyakran nincs hang játékokban , ha leveszem a felbontást(1080p, 1440p) akkor néha vissza jön a hang valamelyik játéknál csak 4k felbontáson van hang, hogy lehet ezt megoldani h 4k 120hz hang probléma nélkül fusson?
Lg CX
Rtx 3070
Hdmi 2.1 kábel -
Attila2019
tag
Hello
Miért változik automatikusan a fényerő?
Pc-re kötve látványos ez a jelenség.
Megnyitom a böngészőt és rögtön a google fogad ott rögtön vissza veszi a fényerőt mivel sok a fehér rész de máshol is igy megy. Ahogy görgetek le/fel veszi le/fel a fényerőt idegesitő.Nem lehet ezt kikapcsolni?
Játék profil, 90% oled fény, energiatakarékos mód kikapcsolva, automata fényerő kikapcsolva.
-
Attila2019
tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Hello úgy tudom hogy egy lg szervíz távirányítóval tudsz belépni a rejtett menübe és ott írja.
-
Attila2019
tag
Üdv.
HBO GO alkalmazás nem tölthető le a Lg cx-re?
Az lg storeban nincs benne az hbo go.Böngészőből tudom csak megnyitni az meg elég lassú és körülményes mindig beírni a jelszót és mindig egy idő után (20 perc )kilép és megy a képernyőkímélő (festmények vagy a tűzijáték).
-
Attila2019
tag
Hol lehet megnézni cxen az üzemidőt?
-
Attila2019
tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Igen az energiatakarékos mód ki van kapcsolva.
Mást nem találtam. -
-
Attila2019
tag
Üdv.
Vásároltam egy lg oled55cx9la típusú tv-t.
Olvasgattam már itt hogy milyen hibák vannak szeretném megkérdezni hogy ez visszaküldésért kiált e vagy sem.Csak 3 napja van használatban külső hddről nézek filmeket jelenleg másra nincs használva. Számomra kicsit sötét a tv egy lg 42lb650v 3d lcd tv után így az oledfény 100 és a fényerő 50 hdr hatású profil néha élénk Profil.
Szabad szemmel semmi hibát nem láttam a filmeknél talán ha gyorsan mozognak az nem annyira sima ennyi.
Kipróbáltam ezeket a oled panel teszt videókat
A sávosodást szabad szemmel nem látom csak fent és lent a levágás helyét látni. A fehér kép az szerintem homogén nincs benne türkizkék. -
Attila2019
tag
Szerintetek 1188 euros 55cx9 jó árban van vagy várjak még hátha olcsóbb lesz?
-
Attila2019
tag
Üdv. Szeretnék venni egy oled tvt a közel jövőben.
A kiszemelt lg 55cx9la.
Miket figyeljek meg a tvn a 2 hetes próba idő alatt ami a hibás tvre/oled kijelzőre jellemző?Illetve érdemes plus garanciát venni hozzá a media marktban ?
-
Attila2019
tag
Sziasztok mi a véleményetek erről a tvről?
LG OLED55CX9LA 55 zoll most 1380 Euro 1700ről.
MM-ban. Megéri az árát? illetve tapasztalatok is érdekelnek . -
Attila2019
tag
Üdv. Oled tv vásárlásán gondolkodok de előtte azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség vagy mik a tapasztalatok. Mennyire nagy az esély arra hogy beég a kép,illetve ezt garanciával csereleik/javítják?
Kiszemeltek .
1200-1300euro
Lg C9LA
Lg B8LLA
Philips 55oled754
Philip's 55pus9435Esetleg nanocellás fele annyiért
Lg 49nano867na 750€
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest