Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadek79
csendes tag
Kedves fórumtársak!
Először is köszönöm a válaszaitokat az általam feltett kérdésekre.
Ha nem jön közbe semmi, holnap egy boldog sony 65 a1e tulaj leszek.
Sokat filóztam, de az általam fontos szempontok: felskálázás, sportműsorok, 4k hdr filmek, konzol játékok, minimális sávozás miatt tettem le a voksom a sony mellett. Eddig lg, illetve samsunk tv-im voltak, illetve még vannak. Egy plazmát őrzök a régi szép időkből is:-)Szóval remélem nem fogok mellé, közel 1 millióért!-

Üdv
-
Dadek79
csendes tag
Kedves Partz!
Köszönöm a válaszod. A Sony most valóban akciós, így árban közelebb van az LG-hez, ez is szempont.
Úgy tudom, hogy a Dolby Vision támogatást is megkapja hamarosan. Valóban az input lag magasabb, de a színátmenet, a mozgáskezelés a Sony malmára hajtja a vizet. A fényerő a tesztek szerint jobb az LG-nél, de láttam mindkét tv-t élőben és nekem a sony tűnt fényesebbnek azonos tartalomnál. Ezt erősíti egy teszt a youtube-n is, amely szerint részetvesztéssel jár, de fényesebb a sony az LG-nél. Hozzá kell tenni, hogy ebben kettőjük mellett a panasonic oledet hozta ki győztesnek a teszt, (HDTVTest), de az még plusz fél milla, ami már túl sok ennyi különbségért.Egyébként a dolby atmos jobb, mint a sony acoustic surface, illetve az IR nagyaon zavaró a sony-n?
Üdv
-
Dadek79
csendes tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a karácsonyfa alá befér egy oled tv:-)
Két modell közül vacilálok:Sony 65 a1
LG 65 C7szempontok: Ps4 Pro és Xbox One X
4K HDR filmek
Sok sport a kábel tv-n (foci, amerikai foci, f1)
samsunkg 60 Ks7000-ről váltanékA Sony felé hajlok, mert a mozgáskezelésben, a felskálázásban és fényerőben jobbnak vélték az LG-nél a tesztek.
LG mellett szól, hogy mégiscsak ő gyártja a paneleket, és gondolom a sonynak nem a legfrissebbet adta.
De fényerőben, mozgáskezelésben, illetve a gradiens értékekeben rosszabb értékelést kapott.Szerintetek a feniek alapján melyikkel járnék jobban?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor