Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theseus
csendes tag
Sziasztok
Most akarok TV-t váltani, és első körben 65 LG OLED-eket néztem. Találtam is a neten 2018as C modelt, újat, ami jóval kezdvezőbb mint a 2020as modellek. Egy félelmem van, az pedig a gyerekek és asszony hanyagsága, akik képesek óráka otthagyni Netflixet pause állapotban. A mostani LED panelnél ez nem akkora para, de az OLED hajlamos beégésre. QLED itt jött képbe mint opció, de azért az OLED szebb. Kell félni ilyen esetekben a beégéstől, vagy vegyek OLED-et ha nagyobbak a gyerekek (és lecseréltem az asszonyt )?
Köszi előre is
Több mindent, kevesebb semmit!
-
Theseus
csendes tag
-
Theseus
csendes tag
Sziasztok
Most váltottam Samsung led-ről LG OLED-re és meglepődve tapasztaltam hogy a Samsung eddig tökélesen kezelte a Samsung HWJ450-et BT-n keresztül. Ha kikapcsoltam a TV-t, kikapcsolt a soundbar is és be is kapcsolta a TV automatikusan. A hangerőt is szépen kezelte, boldogság volt. Na az LG tv nem kapcsolja a be a soundbart, mindig rákérdez miután külön bekapcsoltam, hogy csatlakoztatom-e... A hangerő külön van szabályozva mint kimenő bluetooth hangerő, és külön lehet most a soundbaron... A kérdés, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni? Optikai kábel segítene? Vagy LG soundbart kellene vennem? Vagy?
Köszi előre is a segítségetTöbb mindent, kevesebb semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest