Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theseus
csendes tag
Sziasztok
Most váltottam Samsung led-ről LG OLED-re és meglepődve tapasztaltam hogy a Samsung eddig tökélesen kezelte a Samsung HWJ450-et BT-n keresztül. Ha kikapcsoltam a TV-t, kikapcsolt a soundbar is és be is kapcsolta a TV automatikusan. A hangerőt is szépen kezelte, boldogság volt. Na az LG tv nem kapcsolja a be a soundbart, mindig rákérdez miután külön bekapcsoltam, hogy csatlakoztatom-e... A hangerő külön van szabályozva mint kimenő bluetooth hangerő, és külön lehet most a soundbaron... A kérdés, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni? Optikai kábel segítene? Vagy LG soundbart kellene vennem? Vagy?
Köszi előre is a segítséget -
Theseus
csendes tag
Sziasztok
Most akarok TV-t váltani, és első körben 65 LG OLED-eket néztem. Találtam is a neten 2018as C modelt, újat, ami jóval kezdvezőbb mint a 2020as modellek. Egy félelmem van, az pedig a gyerekek és asszony hanyagsága, akik képesek óráka otthagyni Netflixet pause állapotban. A mostani LED panelnél ez nem akkora para, de az OLED hajlamos beégésre. QLED itt jött képbe mint opció, de azért az OLED szebb. Kell félni ilyen esetekben a beégéstől, vagy vegyek OLED-et ha nagyobbak a gyerekek (és lecseréltem az asszonyt
)?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indul a ChatGPT Health
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mini PC
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor