- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PodMAN
senior tag
Bejáratás? Felejtsd el. Vedd le az "OLED fény"-t a gyári 80-ról 35-40-re és a lényeggel meg is vagy. Változatos képtartalmat nézz, ne ragadjon be statikus tartalom. De ez igaz a teljes élettartamára, nem csak az első pár napra. Kellemes használatot kívánok hozzá, jó kis gép az!
-
PodMAN
senior tag
55C9 MM 450e. Lesz talán még ennél jobb ajánlat is másutt.
-
PodMAN
senior tag
Igen, ki lehet
-
PodMAN
senior tag
A C9 kalibrálásához érdemes beszerezni a "Calman Home for LG" célprogramot? Tutorial videó alapján nem egy bonyolult a használata. Egy i1Display Pro készülékkel esnék neki.
-
PodMAN
senior tag
Köszi. Én nem bírtam tovább magammal
Már 3 éve szeretnék egy OLEDet, és a MM-ás ár (479e) elérte az ingerküszöbömet.
Az összeszerelésnél nagyon fostam, mert kegyetlen vékony a panel és a láb felszerelése valahogy logikátlanúl van leírva, így rögtönöznünk kellett az asszonnyal. Mint a hímestojásra úgy vigyáztunk a TVre a mozgatáskor.Azt jól látom, hogy a leírásban nincs benne, de a panel hátoldalán is van egy fólia ?
-
PodMAN
senior tag
Pénteken végre elhatároztam magam, hogy a 2011-es Samsung 46D8000 LCD-t parkolópályára teszem és a MM-ban lecsaptam egy 55C9PLA-ra. Otthon gyors összerakás után jött a csodálkozás. Nagyon jóra számítottam, de még annál is nagyobb volt a meglepetés. Brutális az OLED. 5 és 10%-os szürke mellett semmi bandinget nem láttam, tinting sem látszik egyelőre. Pár napos bejáratás után csinálok majd képeket.
-
PodMAN
senior tag
Vincent szerint a helyzet fokozódik C8/E8 esetén:
[link] -
PodMAN
senior tag
Ezt a 65B8 vonalat engedjétek szépen el ... ez vonat elment.
-
PodMAN
senior tag
A Panasonicnak is volt tavaly októberben 5 év garanciás akciója TVre. Én megvárnám ... hátha idén is egy ilyen év végi léleknyugtató akciót bedobnak az idei modellekre. Egy 65GZ950-re rácuppannék ha beesne az ára is az emészthető szintre.
-
PodMAN
senior tag
Érdekes, hogy MM webstore-ban mennyi "OUTLET"-es kibontott, sérülés mentes OLED van. Gondolom sok visszamegy 14 napon belül különféle okok miatt.
Azért ez szomorú és nem vet jó fényt az OLED technikára.
-
PodMAN
senior tag
Esetleg két fülest is tudna kezelni a beépített BT ?
-
PodMAN
senior tag
Merre találhatnék olyan sample videókat, ami 4K, HDR, és webOS4.0 lejátszója viszi pendriveról?
-
PodMAN
senior tag
Hűségmegújítással Telekomnál kapnám 55B8-at 283eFt körül (egy hét múlva 5 év garival). Annyit megér,nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!