Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel1000
tag
Sziasztok,
Vásároltam egy Samsung QE65S95D-t. Lenne egy kérdésem a készülék beállításával kapcsolatban. Csatornalistát nem tudok szerkezteni a menűből, nincsen ilyen opció. Eddig LG, SONY készülékeknél nem volt ilyen gondom. Esetleg valaki tud rá megoldást? Szolgáltató: Digi kábel.
Köszönöm. -
kornel1000
tag
válasz
egomus
üzenetére
Hosszú, problémamentes órákat hozzá. Rögtön kezdheted egy firmware frissítéssel, tegnapi napon jött ki rá:
https://www.sony.hu/electronics/support/televisions-projectors-oled-tvs-android-/kd-65a8/downloads
Kalibrált beállítás, nekem ez nagyon bejött:
https://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1591852869
Próbáld ki, nálam a fényerő van levévé 40-re, mert bántotta a szemem max-on. -
kornel1000
tag
válasz
egomus
üzenetére
Szia!
Teljesen jól leírtad. Sony szalonból gyári kiterjesztett garanciát kapsz, MM-ben pedig a gyári garancia lejárta után egy biztosító vállalja a kockázatot. Sony által biztosított kiterjesztett garanciánál nincsen avultatás, és lehet törésre is bővíteni. Ha jól tudom, sok biztosító nem vállal beégésnél javítást sajnos.
Pont a mai napon hívtam fel a Sony márkaszervizt beégés kezelésével kapcsolatban. Itt a fórumon többen is leírták az LG nagyon korrektül áll a problémához, azonnal cseréli a panelt. Viszont Sony hozzáállásával kapcsolatban nem volt infóm. Szervizes azt mondta, még egy oled panelt sem cseréltek beégés miatt. Gondolom az eladási megoszlásnak is köze lehet hozzá, sokkal több LG oled tv-t adnak el. Ha megtörténne, cserélnék a kijelzőt, egy kivétel van, ha monitornak használják a készüléket, például a Windows tálca égne be.
Soundbar-ral kapcsolatban, ne mondd le. A8 -ban különben 2db mélynyomó van
. Először hallgasd meg a tv hangját, utána el tudod dönteni… -
kornel1000
tag
válasz
egomus
üzenetére
Szia!
Ugyanebben a helyzetben voltam, mint Te. Részemről az A8-ra esett a választásom. Teljes mértekben elégedett vagyok vele. Bátran ajánlom. Szerintem ami fontos, SONY-i szalonban vedd meg, mert 50 000Ft-ért tudsz venni +3év extra gyári garit. Értéktartás, és a nyugalmad miatt is megéri.
Karbantartás ezeknél a készülékeknél is van, csak más módon, mint az LG-nél. Logókat nem halványítja, hanem észrevétlenül pixeleken a képet mozgatja. Évenként pedig egy pixel refresh-t kell futtatni. Amikor megvettem a szalonból, kértem bontsuk ki ellenőrizzük pixelhiba, tinting stb. Azt mondták felesleges, egy hibás készülékről nem tudnak. De ha véletlenül előfordulna cserélik.
Első dolgom volt itthon ellenőrizni mindent, de szerencsére hibátlan.
Még említették, régebbi készülékeknél akadtak gondok AG8. Mostaniakkal már nincsen . Kép szenzációs, hangja számomra hihetetlenül jól, el is adom a soundbarom.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Először hallgasd meg a tv hangját, utána el tudod dönteni…
Vhiktor