Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toshiba300
tag
Sziasztok! LG C1 TV-n van lehetőség megosztani audio jelet AirPlay képes külső hangszóróra? A konkért elképzelés: Vásárolni az IKEA-ban 2 db SYMFONISK hangszórót, ezeket a SONOS appon kereszül stereo eszközzé beállítani, majd a TV hangját megosztani AirPlay-en kereszül a hangszórókra.
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
Alzánál jelenleg 397.880 Ft a Panasonic VIERA TX-55JZ980E. Ez miben jobb/rosszabb mint egy LG C1 55"? -
toshiba300
tag
Sziaszok!
OLED TV vásárlás előtt állok, 55" méretben.
LG A1, B1, C1 TV-ket nézegettem. A mostani TV-nk 4 éves, úgy tervezem, hogy a következő is legalább 4 évig meglesz. A közeljövőben csak HBO GO/Netflix nézésre használnánk, talán 1-2 év múlva vennék egy PS5 konzolt.
Néhány kérdésem lenne a specifikációk áttekintése után.Az A1 legnagyobb hiányosságaként 2 dolgot vettem észre a B1 és a C1-hez képest: Rosszabb/gyengébb hangszórók, és 120 Hz helyett 60 Hz-es kép.
- Ezen kívűl lehet tudni valamit, hogy miben jobb mondjuk a B1-es?
- A 60 Hz-es kép valóban csak akkor hátrány, ha új gen. konzolra szeretném kötni, vagy más felhasználási területeken is megjelenhet ez a hiányosság?B1 és C1 között a processzorban és a fényerőben látok különbséget.
-Miért olyan fontos az erősebb processzor? Tudom, jobb a képfeldolgozás, de ez mennyire látványos a gyakorlatban?
-Mire lehet jó még az erősebb processzor (azon kívűl, hogy esetleg tovább jönnek rá a SW update-ek)?Valahol olvastam, hogy építési minőségben is jobb a C1 széria mint a B1.
- Ezt meg tudja valaki erősíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor