- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris.23
friss újonc
válasz
z123456z #111227 üzenetére
Szia.Ez csak az Apple tv-nél jelentkezik de ott sem mindegyik sorozatnál.Netflix ,Max kiváló rajta. Erről a felskálázásról nem annyira tudok infót mert nincs Tv előfizetésem(Telekom még nem érte el ezt az utcát) ,csak ami antennáról jön ingyenesen az a 10 csatorna.Duna Hd,M4 hd szuper ,bár hogy milyennek kell lennie azt nem tudom mert nincs az összehasonlításhoz tapasztalatom másik Oled-del…
-
Chris.23
friss újonc
Sziasztok!
Remélem találkozott már valaki ezzel a problémával vagy esetleg van ötlete mi lehet a gond.Szóval vásároltam múlt pénteken egy Hisense 55a85n típusú Oled Tv-t.Otthon a beüzemelés után próbálgattam a különböző streaming szolgáltatók felületein a filmeket. Netflix ,Max semmi gond. Ám amikor folytatni akartam a sorozatom nézését az Apple Tv+ platformján akkor azzal szembesültem hogy a képen megjelentek különböző csíkok keresztben, hosszában és némi vibrálást is észleltem.Képet rakok ki úgy jobban látszik
Visszamentem az Euronicsba de nem tudtak segíteni,így visszavittem a tv-t , gondolva ,hogy talán valami rossz szériát fogtam ki esetleg panelhiba vagy ilyesmi.Kicserélték egy ugyanilyenre.Otthon azonban ennél a készüléknél is ugyanezt tapasztaltam.
Gondoltam hátha a Dolby Visiont nem bírja el de kipróbáltam több másik filmet is és van amelyik szuperül fut van amelyik ugyanigy nézhetetlen.Ekkor visszamentem a boltba és kipróbáltuk az ottani készüléket.Azon ugyanúgy jelentkezik ez a probléma.Mondom próbáljunk akkor egy mini ledes Hisenset,azon sem működött. Utolsó ötletem a boltban az volt ,hogy nezzük meg akkor az Lg 55c4-et.Azon viszont tökéletesen futott
Hálás lennék ha valakinek lenne ötlete vagy tapasztalata azon kívül hogy inkább vegyem meg az Lg-t ,mert az nekem is eszembe jutott ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest