- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lameh
csendes újonc
válasz
Sisco2 #99344 üzenetére
Nem volt alkalmam kipróbálni a G3-at, mert 77 colban egyszerűen már elérhetetlen sajnos. G4 ára meg irreális.
Nagyobb a fényereje a C3-nál a G3/4-nek és MLA panel....ami nem tudom a tükröződés szempontjából megkülönbözteti-e a C és a G szériát, de ha tippelnem kellene, akkor IGEN.Aki látott már G és C szériás LG-t is felhasználási környezetben, meg tudja ezt válaszolni Sisco2-nek?
-
Strezi
őstag
válasz
Sisco2 #23525 üzenetére
Youtube-ról néztem egyet. Szerintem jobb a fehérzaj, mint a sima fehér, mert ott bekapcsol az ABL, és idővel nem fogja max-ra hajtani a pixeleket.
Ami még fontos - szerintem, az az hogy a kompenzáció úgy fut, hogy ebben az esetben a panel hőmérséklete egységes lesz. Mivel diódákról van szó, a nyitófeszültségük eléggé hőmérséklet függő. Azaz, ha egyenletes a hőmérséklet a panelen, akkor a kompenzáció tökéletesen tud lefutni, a legjobb eredménnyel. Ezt párszo megcsináltam még az első hetekben. Azaz, kikapcsolás előtt, amikor tudtam hogy meglesz a négy óra, betettem pár perc fehérzajt.
Ha mondjuk csak fél óra hasnzálat után összejön a kompenzáció négy órás összideje, akkor ez nem biztos hogy adott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged