- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
wallace 234 #90913 üzenetére
Azért kell mert ő akarja áramtalanitani és ennyi a lényeg. Én is áramtalanitok este kivéve a tv-t azt csak reggel amikor eljovok. Miért? Mert az enyém és az előző tévémet majdnem gariba küldtem közbe csak elég volt áramtalanitani. Azóta mióta minden áramatalanotva van nincs semmi anomália. Jobb ha nincs semmi áram alatt? Igen. Kizár minden hibát amikor nem vagy otthon? Igen. Este semmi se zug világit amikor alszok? Semmi. Birom amikor a mindegy pista beleköt a tudatos pustába mert azt hiszi mindent tud a mindegy ember. Ez nagyon felbasz. Amúgy 7perc a pixelfrissités.
-
bbuffy
senior tag
válasz
wallace 234 #90913 üzenetére
vannak akik ellene vannak a standby energia fogyasztásnak. Illetve sokan az elektroszmog ellen próbálnak így védekezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest