Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap megérkezett az LG C3 65" hozzám. Egyelőre még barátkozunk, szoknom kell a méretét és a színeit, mert nem ehhez vagyok szokva (a korábbi 50" samsung tv-mnek erősebbek voltak a színei, ez ahhoz képest jóval fakóbb színeket mutat) és tegnap este nem is nagyon volt időm még állítgatni rajta semmit. A HD tv adások is sajnos rosszabbul néznek ki rajta mint a korábbi LCD tv-men vagy a másik szobában levő 4K Led Tv-men, de remélem hogy ez beállítással majd korrigálható lesz majd rajta.
Kell-e bármire figyelni az elején (magasabb vagy alacsonyabb fényerőn használni vagy bármi) illetve amíg még a 3napon belül vagyok hogy lehetne a hibáit (ha vannak) megtalálni/átnézni!? A gyári fóliát is még rajta hagytam és nem vettem le róla, ezt érdemes rajta hagyni még egy ideig? Nagyon köszönöm előre is a segítséget és bocs a tudatlanságomért.
-
SeatZola
őstag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Egész biztosan nem lesz csalódás a C3. Első körben az S90C mellett én is arra mentem volna rá, de beesett egy kis plusz, így meglett a G3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor