Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• dgyuri0123

nagyúr

válasz junkpod #84795 üzenetére

"Én nem tudom eldönteni a fotó alapján, hogy melyik a jó beállítás."

Én meg igen (kb. szemre). Nézd meg a járólapot. Ez elvileg fehér, vagy a-közeli színű lenne, ha jó lenne a wb. pl. De ez inkább sárgás/narancsos a Samsungon, LG-n pedig közel-fehér. Vagy az afroamerikai srác pólóját is mondhattam volna, mert az sem sárga/narancs, mint a samunál, hanem az is fehér lenne, elvileg. Aztán ott az előtérben álló ember bőre, ami szintén naracsos vöröses színű, ember-bőrszín helyett. Végezetül a falak... az is fehér vagy szinte fehér...lenne. Samsungon meg egyáltalán nincs fehérre hajazó árnyalat. Olyan, mintha nem ismerné a Samsung a fehér színt. Ezekből már tisztán látni, hogy túlszaturált, rosszul beállított az egész cucc. Ja, a monitorom be van lőve természetes árnyalatúra, így nyugodtan hagyatkozom rá ebben az esetben. Nem csal annyit, mintha egy szintén túlszaturált monitoron néztem volna a képeket és nem venném észre hogy a fehér szín nincs jelen Samsung esetén és ebben az esetben nem lehet jó képről beszélni, mert fehér nélkül csak "habos-babos" lehet a szaturáció.

Új hozzászólás Aktív témák