Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
Az a baj, hogy az említett mi box s nem támogatja a dolby vision-t. Tehát 99% ha el is indítja az általad példának hozott fájlt, azt "csak" HDR-ben fogja megjeleníteni. Külső eszköznek is tudnia kell a Dolby Vision-t, de ez sem egyszerű kérdés, mert annyi DV profil van, hogy gyakorlatilag nem nagyon van olyan lejátszó ami mindet lefedi. Talán Ugoos Am6b plus jöhet szóba(nekem ilyenem van, egy Dune HD Real Vision 4K mellett) egyébként külő hdd-ről is viszi a DV filmeket a G2, persze csak az UFO971 és PapitaHD releaseket. A trinity feltöltések mkv konténerben vannak, ott a tv nem tudja belőlük a DV adatokat kiolvasni, csak a HDR-ben fogja lejátszani. Elvileg a dd és ddp hangokat ki tudja küldeni az erősítő irányába. Szóval ha nem szükséges számodra a TrueHD Atmos és DTS/DTS-HD hangsávok, akkor a dolby digital és dolby digital plus atmos kimegy ha minden igaz, s ha nincs milliós házimozid, akkor szerintem bőven megfelelnek ezek a hangok is
-
Matt89
junior tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
Én a helyedben megpróbálnám inkább ezt:
Jurassic.World.Dominion.2022.TC.2160p.UHD-BD.REMUX.Dolby.Vision.SL.DDP.5.1.Atmos.HEVC-HUN-UFO971Itt ha nem szerkeszted ts-ben hozzá a DTS lossless hangot, akkor is van azért benne egy DolbyDigitalPlus Atmos. Nem tudom milyen hangcuccod van, de ha nem valami 7 számjegyű (értékben) high-end hangrendszerről beszélünk, akkor simán tökéletes lehet ez a (ddp) hang is.
Én mindenképp megnézném a helyedben legalább a sample-t, mert ezt még simán usb-ről is vinnie kell az LG-nek is. AZ UFO feltöltések direkt így készülnek. -
válasz
Szaszabond
üzenetére
Igen megjeleníti de a lejátszó eszköznek támogatnia kell a Dolby Visiont.
A Dolby Atmos a Dolby szabványa mint a nevéből is kiderül, támogatja az LG , a DTS egy konkurens cég, az ő hasonló eljárásuk a DTS:X.
Tehát a DTS és a Dolby egymás konkurensei, függetlenek egymástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- E-book olvasók
- Linux kezdőknek
- Videószerkesztés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG (48C43LA) 122CM 4K SMART 120hz PRÉMIUM OLED ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-55MZ700E 140CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor