- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Nem oled, de na...
Jó ismerősöm, azért mert megteheti, az összes háztartási gépét a Panasonictól rendelte. Kérdezem tőle, hogy mennyire vált be? Aszongya': mosógép halott, a mosógép váza/külső burkolata elrohadt 4 év alatt. ?? A mosogatógépben az edénytartó kosár szértohadt, lemállott róla a "műanyag" borítás és letörnek a tányértartó fülek. Én meg hitetlenkedve kérdeztem, hogy ugye csak poén, mire ő... háát, bárcsak az lenne.
-
Igen szerintem jobb a Sony és Pana minőségbiztosítási rendszere.
Nekem nem kell bizonyítanom semmit én nem írtam butaságokat. Szerintem pont ez egy urban legend, félrevezetés amit most te terjesztesz.
Ilyet egy szakmaim portálon leírni ,hogy egyforma lenne a minőségbiztosítás a különböző gyártóknak még soha nem olvastam és ezt Urban legendezni... ezt majd mond meg a telefongyártóknak is akik egyforma Chipsettel vagy kijelzővel dolgoznak, a Laptop gyártóknak, és az autógyártóknak is akik egy helyről veszik a befecskendezőrendszert, a hardvereket...kérlek bizonyítsd be hogy ugyan annyi selejt A Panasonic és a Sony között ugyan annyi van Tintinggel és pixelhibával.és fordítsuk meg ezt a dolgot. Attól hogy ezt leírod ez szerintem nem igaz.
Szerinted ha veszel 10-10-10 darab LG- Sony - Pana Tv-t azoknál totálisan egyforma darabszámban lesz lesz a tinting / felhősödés pixelhiba mindegyik márkánál. Szerintem meglepődnél.de kérlek mutass rá valamit hogy szerinted egyforma az összes gyártó MEO rendszere és egy LG ugyan úgy ellenőriz és tűréshatárral dolgozik mint egy Panasonic
És ezt nem akartam kifordítani LG vel szemben, mert szerintem jó TV ik vannak de ne essünk át a ló másik oldalára hogy minden gyártó egyforma és nincs köztük különbség.dgyuri0123:
Aki Panasonicban gondolkodik háztartási kis és nagy gépekben az rossz lóra tesz. Nagyjából átcímkéznek...
Szerencsére ez egy OLED topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 1 / 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest