Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
"Nem kell az LG védeni, mert k...szott szar panelokat rak a tévéibe"
Ez nem saját vélemény? Vagy talán valamilyen hivatalos álláspont arra vonatkozóan, hogy k...szott szar panelok kerülnek az LG tévéibe?
Nekem C2 van és nem k....szar panel van benne, sőt, sokkal jobb, mint amilyen nagyon sok egyéb gyártó oledjében van. És mindez nem 7-800e volt.
De akkor itt egy hivatalosabb statisztika:
"A mintegy 20 márka által kínált OLED TV-k piacán 2021-ben 80%-kal több, 6,525 millió készülék kelt el, amiből több mint 4 millió LG gyártmány volt." [link] És még bele sem túrtam magam alaposabban.
Matekozzunk kicsit. Több mint 4 millió LG, a maradék 2.5 millió megoszlik 20 márka (gyártó) között. Ez márkánként 120e db, ha szó szerint veszem a statisztikát. Tehát, 4 millió eladott LG oledre esik gyártónként 120e db egyéb oled.
Szűken számolva is 30x annyi az LG a gyártónként, "egyénenként", (márkánként) eladott oledekhez képest. Azt nem részletezi a statisztika, hogy hogy oszlik meg az a 20 egyéb gyártó, de kit érdekel, mert a számok magukért beszélnek.És hogy a kollégáid, meg a rokonaid mit hányszor cseréltek, az ugyanannyira nem hivalatos, mint az én "szerintem" véleményem...ha már itt tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hardcore café
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest