- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Nyugodj meg, minden oleden van látható near black, eltérő mértékben. Ha épp olyan a jelenet, akkor bizony látni fogod, akárki akármit mond, de nem túlzó mértékben. Picit valóban zavaró, de néhány hónap múlva megszokod és nem azt fogod állandóan keresni, ezért nem is fogod olyan könnyen észrevenni. Szerintem.
C6, B7 sem mentes ezektől a "hibáktól". De ha ez vigasztal, a Panasonic és a Sony is tudja ugyanezt produkálni, jóval drágábban.
Ja és kb. 2 hónap/300 óra után egészen minimálisra fog csökkenni a banding és a near black. Sajátomnál így volt és őszintén nem tudom elképzelni, hogy az újabbak másképp "viselkednének" a kezdeti időszakban. Egyszóval, "bejáratási időszak" létezik az olednél is.... ismét csak szerintem.
És nem egy fokkal jobb lcd-nél, de ezt Te is tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest