Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Totál egyetértek. A bitráta témában, a netflix minőségében, az erőltetett faszságokban.
A leg megdöbbentőbb számomra az amikor már a mesékbe is bele erőltetik ezeket a dolgokat, holott a történethez semmit nem ad hozzá. A gyerek meg kérdezi, hogy apa az most egy bácsi volt vagy néni. Na fasza... Pont tegnap jött velem szembe valahol egy cikk, hogy már a Peppa malac új részében is valamelyik állatnak 2 anyukája van. Én elfogado tudok lenni, de nekem ez már túl sok. Olyan mint a felesleges magamutogatas az utcán. -
"A lényeg, hogy egy sorozatban legalább egy buzi-leszbi szál legyen, vagy több..."
Ne is mondd. Miért van ez egyébként? Pont ezt beszéltük párommal, hogy van e még olyan sorozat, amiben nincs ilyen? Tőlem mindenki azt csinál amit akar, de ne kelljen már nézni két pasit csókolózni. Nem is tudom melyik sorozat volt már, de simán látszott, hogy a nyelvük is összeért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Netflix
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest