Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
"Így van, többekkel beszéltem itt privátban, de csak egy célja volt hogy felmérjem hogy ki milyen szinten van az országban"
Közzé tesszük a privát beszélgetéseinket?
Mert ha azokat te csak felmérés miatt kérdezted, s elvártad, hogy fórumtársad időt és billentyűzetet nem kímélve válaszolgasson neked, az szerintem nem túl szép dolog.
De nem kell a privát beszélgetéseinket sem nyilvánosságra hozni,, a projektor topikban is ott a rengeteg kérdésed.
Szerinted etikus egy fórumot, topikot a saját céljaidra, az oda látogatókat kihasználni? -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Vhiktor
üzenetére
Sok ideig nem reklamoztam, csak ismerősöknek csináltam és azok ismerőseinek, szakrol szajra terjedt.. De kb 3 evvel ezelőtt volt egy ismerősöm akinél már jártak kint 3an cégektől és azok sem csináltak még neki jól, na utána kezdtem hirdetni, hogy akkor miért ne ha már utánuk dolgozok és jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Orbitális tévedés a New Glenn harmadik útján
- Sorozatok
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest