- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
DeMiA fóliát rögtön levettem (többen is írták, rajtahagyva nem tesz jót a hűtésnek).
Ápolás... eddig még nem volt rá szükség 3 hét alatt. Mintha taszítaná a port...Pixeltisztítás ha jól vettem észre - és ahogy szintén többen is leírták - 4 vagy több óra folyamatos üzemelés után kikapcsoláskor automatikusan lefut (biztos így van, mert felvételhez van csatlakoztatva a tévére egy külső HDD és az olyankor nem kapcsol ki - világít a LED-je, amíg 1 óra múlva nem végez -, pedig nincs beprogramozva felvétel).
Ez a kézi "most fusson vagy mindenképpen kikapcsolás után" biztosan nem árt, de lehet, hogy csak "túladagolás" vagy placebó...Aztán majd kiderül.
Bejáratás... Nem egyértelmű számomra...
Ez jó kérdés. Amiről itt néha írogatnak, hogy "SDR fényerő", "fekete levágás", meg hasonlók, azokat nem találtam a C1 menüjében, még a speciális beállításokon belül sem.
Úgyhogy nem használom az "Élénk" módot (mondjuk nem is tetszik, kiégeti a szemem), tévézéshez csak az "isf világos" és "isf sötét"-et, filmnézéskor a "filmmaker mode"-ot, aktiváltam az AI-kép funkciókat, fényerő energiatakarékos, logó fényerő "alacsony", kék fény csökkentés bekapcsolva (utóbbi csak hagyományból, mert a telefonomon is kikapcsoltam annak idején).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest