Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gulyasa

őstag

válasz S@c@ #62351 üzenetére

DeMiA fóliát rögtön levettem (többen is írták, rajtahagyva nem tesz jót a hűtésnek).
    Ápolás... eddig még nem volt rá szükség 3 hét alatt. Mintha taszítaná a port... :F

Pixeltisztítás ha jól vettem észre - és ahogy szintén többen is leírták - 4 vagy több óra folyamatos üzemelés után kikapcsoláskor automatikusan lefut (biztos így van, mert felvételhez van csatlakoztatva a tévére egy külső HDD és az olyankor nem kapcsol ki - világít a LED-je, amíg 1 óra múlva nem végez -, pedig nincs beprogramozva felvétel).
    Ez a kézi "most fusson vagy mindenképpen kikapcsolás után" biztosan nem árt, de lehet, hogy csak "túladagolás" vagy placebó... :D Aztán majd kiderül.

Bejáratás... Nem egyértelmű számomra... :F
    Ez jó kérdés. Amiről itt néha írogatnak, hogy "SDR fényerő", "fekete levágás", meg hasonlók, azokat nem találtam a C1 menüjében, még a speciális beállításokon belül sem.
    Úgyhogy nem használom az "Élénk" módot (mondjuk nem is tetszik, kiégeti a szemem), tévézéshez csak az "isf világos" és "isf sötét"-et, filmnézéskor a "filmmaker mode"-ot, aktiváltam az AI-kép funkciókat, fényerő energiatakarékos, logó fényerő "alacsony", kék fény csökkentés bekapcsolva (utóbbi csak hagyományból, mert a telefonomon is kikapcsoltam annak idején ;) ).

A "poros kijelző": :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés