- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
kgergo89 #61921 üzenetére
A belinkelt eszköz nem elég 2021-ben: 30hz 4K-ban kevés. Most dobtam ki a sok évvel ezelőtti hasonlóan gyenge eszközöm és vettem egy 60hz-es HDMI switchet. De sajnos problémás a használatuk, automatikusan kapcsolgatnak a bemenetek szerint, nem minden megy át mindig, ha párhuzamosan megy több eszköz rajta akkor lehetnek problémák. Ezért mondom hogy 2021-ben 4 HDMI nagyon kevés, meg kellene ugrani azt a minimum 6 de inkább 8 bemenetet végre. De persze az fáj mert akkor többe kerülni az előállítás 20 dollárral...
-
törölt tag
válasz
kgergo89 #61921 üzenetére
Ezek a switchek videóban azért elég limitáltak, meg nekem pl. úgyis van egy elég jó erősítőm. Csak szívesebben kötnék mindent a tévére, úgy jobban működne az eszközváltás. Erősítőn keresztül akad pár kellemetlenség.
Most azért mennek erősítőn keresztül az eszközök, mert a tévém nem tud eARC-ot, nekem viszont kellenek a HD formátumok a rendszeremhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest