- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, pontosan ezt vártam én is, a videókat néztem, hogy csinálják mások, de egyszerűen nekem nem állt össze, az utolsó lépésnél nem fedte a 4 furatot a 4 lyuk a talp felső részén. Simán lehet, amit kolléga mondott, hogy enyhén megvolt hajlítva a fémtalp, vagy 1-2 mm-el odébb volt fúrva a lyuk rajta. Tényleg annyi mindent összeszereltem már gond nélkül (dekstop PC, IKEA PAX szekrénysorok, stb.), hogy itt számítottam a legkevésbé problémára.
Végül nem vártam meg a szervizt és a a 2 hsz-el fentebbi módon sikerült összerakni. Pedig kíváncsi lettem volna tényleg, hogy a szervizes mit alkot, de ezért én már szét nem szedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest