Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ren Hoek
veterán
Szerintem OLED nem is nagyon lesz mostanában az olcsó kategóriában. 150-200K körül újonnan.
Eleve már a méret is ezt sugallja. 55 colos TV nem átlag magyaroknak készül. Pont. Főleg nem 4K-ban... márpedig sanszos, hogy nem is lesz több FHD modell. Akkor meg szerintem 400-500 alatt sem lesz mostanában OLED TV. Főleg a horror 2018 bevezető árakkal.El kell fogadni, az OLED még jóideig a prémium kategória lesz. Addig az LCD a néptermék, még szerintem több évig is... egészen addig amíg gyártanak panelt kis méretben. Van előnye is az LCD-nek, az pedig hogy beton tartós, és pont a nép igényére jó, hogy mehet rajta 24/7 az EchoTV SD-ben és nem ég bele a sáv. + minden méretben gyártható 40-100 colig.
OLED-ből nem látom jelét, hogy a 40-45 col közötti termékek akár tervben lennének...
(#5991) Gtaati: Takard le mindenképp egy esztétikus takaróval. Én tuti ezt fogom tenni, mert bár az UV jelentős részét kiszűri az üveg, nekem is 1:1-ben a falra süt a nap - ott van még az infra is, ami egy fekete felületen elég nagy hőt tud leadni... Legalább a por ellen is véd
 Egyébként eléggé tükröző felület maga a TV is, szóval erős fényben látod szerintem az egész szobát a képen... 910-es mindenképp ilyen... 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
 - Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
 - Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként eléggé tükröző felület maga a TV is, szóval erős fényben látod szerintem az egész szobát a képen... 910-es mindenképp ilyen...

Vhiktor