- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem OLED nem is nagyon lesz mostanában az olcsó kategóriában. 150-200K körül újonnan.
Eleve már a méret is ezt sugallja. 55 colos TV nem átlag magyaroknak készül. Pont. Főleg nem 4K-ban... márpedig sanszos, hogy nem is lesz több FHD modell. Akkor meg szerintem 400-500 alatt sem lesz mostanában OLED TV. Főleg a horror 2018 bevezető árakkal.El kell fogadni, az OLED még jóideig a prémium kategória lesz. Addig az LCD a néptermék, még szerintem több évig is... egészen addig amíg gyártanak panelt kis méretben. Van előnye is az LCD-nek, az pedig hogy beton tartós, és pont a nép igényére jó, hogy mehet rajta 24/7 az EchoTV SD-ben és nem ég bele a sáv. + minden méretben gyártható 40-100 colig.
OLED-ből nem látom jelét, hogy a 40-45 col közötti termékek akár tervben lennének...
(#5991) Gtaati: Takard le mindenképp egy esztétikus takaróval. Én tuti ezt fogom tenni, mert bár az UV jelentős részét kiszűri az üveg, nekem is 1:1-ben a falra süt a nap - ott van még az infra is, ami egy fekete felületen elég nagy hőt tud leadni... Legalább a por ellen is véd
Egyébként eléggé tükröző felület maga a TV is, szóval erős fényben látod szerintem az egész szobát a képen... 910-es mindenképp ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ALIENWARE Area-51 R5
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest