Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halihólaci
tag
Sony A8
Nekem sem akad az Android! Nagyon stabil, de lehet pont ezért szinte semmit nem enged a kedvenc progiimból felrakni. Persze nagyon nincs is rájuk szükség, csak meglepett,h Andriod, és a fiókomból nem rakta fel automatikusan fel. Aztán beírogattam kézzel, mindre ki is írta,h nem engedett...
Szerencsére a TV nézés szempontjából a legfontosabb fent van, a Kodi, és nagyon jól működik is!
2X 5 órán vagyok túl, nálam a varázslat továbbra is tart, kép-hang csodálatos!
Sd sorozat, A híd (USA). A nappaliban 120cm-es fullHD Pana LED-ről átmegyünk a 140cm-es 4K-ra és jobb a kép! Az ember nem is érti! 720p-től pedig ámulat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Windows 10
- Elite: Dangerous
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED TV topic
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor