Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT OLED Televíziók - témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ren Hoek veterán Ez szerintem már bőven garis probléma. 
 Firmware frissítés volt?A permanens beégés nem ilyen. Ennek alaposan utánajártam...+ erősen kétlem, hogy a sötétebb négyzetekben járattad a TV-t 24/7 és ott elöregedett. Ez mintha panel vezérlési hiba lenne inkább. Kb egyenlő azzal, mintha elhalványodna egy edge LED az LCD-n. Samsung LCD-ken gyakori volt ez egy szériánál... cimbinél volt kb ilyen a képe a TV-nek. Kijött a szerelő és panelcsere helyszínen. Azt tudom, hogy a beégett Sky logo és hírsáv miatt nem cserélték a TV-ket (még a 3000 fontért vásároltakat sem) 6-os széria is érintett volt ha jól rémlik. A válasz az volt, hogy a beégés nem garis, és ne nézzen annyi Sky csatornát. Valaki jogi útra akarta terelni az egészet, de az LG válaszban az volt, hogy felkészülnek a védelemre. Gondolhatjuk milyen ügyvédekkel. 
 Viszont többeknek cserélte a bolt, ahol vették...... de ez esetben szerintem panelhiba, és köze nincs a beégéshez. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor
 Vhiktor